Τζόυς Ευείδη: «Αποταμιεύω για να φτιάξω το γηροκομείο των ονείρων μου»

«Έχω αισιοδοξία για τη ζωή ακόμα. Και στο γηροκομείο θα περνάω πολύ ωραία.»

Η εκρηκτική Τζόυς Ευείδη δε δίσταζε ποτέ να μοιραστεί στις συνεντεύξεις της τις σκέψεις της, αλλά και την καθημερινότητα της. Στη συνέντευξη της στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και στην Ρενέ Σαραντινού μιλά για το πρόσφατο περιστατικό στα ΕΛΤΑ που την «έβγαλε» από τα ρούχα της, την εικόνα της, αλλά και τα σχέδια της για τα γεράματα. Ενώ αποκαλύπτει πως στην τσάντα της μπορείς να βρεις και κάτι που δε θα περίμενες…

Καθώς άνοιξες την τσάντα σου είδα να έχεις μέσα κονσέρβες για σκυλιά;

Πάντα έχω στην τσάντα μου κονσέρβες για τα αδέσποτα. Κουβαλάω 2 – 3 κονσέρβες πάντα.

Δηλαδή, όποιο αδέσποτο συναντήσεις σταματάς και το ταΐζεις;

Ναι.

Σε ποια φάση της ζωής σου είσαι τώρα; Τα τελευταία χρόνια πέρασες πολλά και δύσκολα, με την απώλεια των γονιών σου, την κατάθλιψη…

Μεγάλης περισυλλογής… παρά την τρελή μου κούραση, είμαι ισορροπημένη, έχω αρχίσει πάλι να κάνω όνειρα που αφορούν τα επαγγελματικά και γενικότερα είμαι αποφασισμένη να βάλω τη ζωή μου σε τάξη. Όση τάξη μπορώ να έχω εγώ, γιατί δεν έχω και πολύ. Δεν έχω ανάγκη καθόλου να βγαίνω έξω από το σπίτι μου, περνάω εξαιρετικά με τα ζώα μου. Γνωρίζω ακόμα ανθρώπους και κάνω καινούργιες φιλίες. Έχω αισιοδοξία για τη ζωή ακόμα. Και στο γηροκομείο θα περνάω πολύ ωραία.

Θα μπεις σε γηροκομείο;

Έχω κάνει σχέδιο με τους κολλητούς μου βεβαίως και θα μπω. Θα κάνουμε το δικό μας γηροκομείο.

Τι εννοείς;

Κάνουμε αποταμιεύσεις για να φτιάξουμε το γηροκομείο των ονείρων μας και να μείνουμε όλοι μαζί. Κοινόβιο. Είναι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Θα περάσουμε τέλεια γεράματα, με ζώα και φυτά. Το έχω εξασφαλίσει αυτό. Θα είναι εκτός των Αθηνών το μέρος, εξοχή θέλουμε.

Πόσα άτομα περιλαμβάνει η λίστα;

Ο πυρήνας είναι 6 άτομα, αλλά δεχόμαστε και καινούργιες συμμετοχές. Τελευταία άκουσα ότι ενδιαφέρεται η Ρένια Λουιζίδου, δεν ξέρω, θα την περάσω οντισιόν. Το άκουσε και ζήλεψε. Θα περνάμε πάρα πολύ ωραία. Έχω εξασφαλίσει τα γεράματα μου.