Τζώνι Καλημέρης: «Η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη ήταν κακή δημοσιογραφικά»

Γιατί έφυγε ο Ηλίας Μαμαλάκης;

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε ο Τζώνι Καλημέρης, για όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ το τελευταίο διάστημα.

Γιατί φέτος η ΕΡΤ κάνει «θόρυβο»;

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν προγράμματα στα ιδιωτικά κανάλια. Αν τα ιδιωτικά κανάλια είχαν προγράμματα στα οποία άξιζε κάποιος να αφιερώσει στήλες ή σελίδες, τότε θα διαβάζατε λιγότερα για εμάς. Είμαστε το μόνο μαγαζί που παράγει.

Γιατί έφυγε ο Ηλίας Μαμαλάκης;

Στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε ο Ηλίας, στηριζόμουν πολύ σ’ αυτόν. Ο Ηλίας ήθελε να ‘χει έναν άλλο ρόλο, γι’ αυτό έφυγε. Θα συνεργαστώ, όμως, μαζί του σε κάτι που του ταιριάζει πιο πολύ. Έφυγε με δική του απόφαση. Πιστεύω ότι τον επηρέασαν οι κριτικές.

Υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί;

Ο χειρισμός της διακοπής της εκπομπής του Κώστα Αρβανίτη ήταν πρόχειρος. Η εκπομπή του ήταν κακή δημοσιογραφικά και σε άλλες εποχές θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα κι εμείς αντιδράσαμε λίγο πιο ακραία ίσως απ’ ότι θα έπρεπε. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις εκατέρωθεν και το θέμα έληξε. Θα μπορούσατε να μην έχετε μάθει ποτέ εσείς.

Ούτε για το παρασκήνιο με την Έλλη Στάη;

Ο τσακωμός της Έλλης με τον διευθυντή της έγινε την περίδο που κανείς δεν ήθελε να χρεωθεί τίποτα. Όταν πραγματικά αισθάνεσαι να σε πυροβολούν από παντού, όταν υπάρχει τρικομματική κυβέρνηση, όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεται ποιος, φυλάγεσαι. Συνήθως αυτοί οι τσακωμοί μένουν μέσα στο σπίτι, αυτός ξέφυγε.

Διαβάστε ακόμα:

Τζώνη Καλημέρης:»Το τέλος μου στον Alpha ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία!»

Τέλης και Σίμος αναλαμβάνουν την ΕΡΤ – Με ειδικά καθήκοντα ο Καλημέρης

O Tζώνη Καλημέρης νέος πρόεδρος στην ΕΡΤ!

Ο Τζώνυ Καλημέρης μιλάει για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Τζώνυ Καλημέρης: «Η θεραπεία ήταν δύσκολη»

Δήλωση ΦΩΤΙΑ του Τζώνη Καλημέρη: Δεν θα έπαιρνα Μπεκατώρου – Λιάγκα

Τζώνη Καλημέρης: «Η ΕΡΤ οδηγείται στην καταστροφή»