Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε για τη νέα εκπομπή στο MEGA και την προσωπική της ζωή

Τι είπε για τις φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο;

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τη νέα της εκπομπή στο MEGA. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με το «Τζένη Τζένη» απέναντι από την Μαρία Μπεκατώρου, την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η εκπομπή θα είναι Σαββατοκύριακο, δίωρη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε σύντομα. Θα είναι πρωί, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα την ώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη με την ομάδα μου. Λειτουργούμε πολύ ομαδικά. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση, θεωρώ ότι αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει γιατί έχει πολλή δουλειά από πίσω, μου αρέσει που μαθαίνω τεχνικά πράγματα, τηλεοπτικούς όρους, πως πρέπει να χειριζόμαστε κάποια θεματολογία. Είναι ωραίο που και το MEGA μετά από πολλά χρόνια μπαίνει σε αυτή τη ζώνη και πραγματικά το λέω να πάνε όλοι όσο θέλουν καλά, να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να είναι οι εργοδότες ευχαριστημένοι.»

Από την κουβέντα δεν έλειψαν και οι αναφορές στο καλοκαίρι που πέρασε, την αλλαγή στη ζωή της με τις σπουδές της κόρης της στην Αμερική, αλλά και ο νέος της σύντροφος, με τον οποίο την είδαμε σε φωτογραφίες πριν λιγο καιρό.
«Με ενοχλεί να μπαίνουν στην προσωπική μου ζωή όταν εγώ δε θέλω να τη δημοσιοποιήσω. Ήμουν με έναν άντρα παντρτεμένη 20 χρόνια και αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω θέλω να απασχολώ μόνο για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο. Δεν κατάλαβα ότι με τραβάγαν φωτογραφίες. Το βάρος πέφτει σε εμένα για να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιοτητας.» δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού και δε θέλησε να πει περισσότερα για τη σχέση της…