Τζάνε: Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου TikToker: «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη»

Τζάνε

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα".

Τραγικό θάνατο βρήκε ο δημοφιλής TikToker Τζανέ, όταν μαζί με φίλους του βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό της Νότιας Ιταλίας. Ο αδικοχαμένος νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, παραπάτησε και έπεσε από μπαλκόνι χωρίς προστατευτικά κάγκελα, κάνοντας βουτιά θανάτου από ύψος 40 μέτρων.

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη (12/3) στο χωριό Roghudi Vecchio, με τη σορό του Τζανέ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο ακαριαίος του θάνατος. Η θλιβερή είδηση έγινε τάχιστα γνωστή στην Ελλάδα και την τοπική κοινωνία της Κατερίνης απ’ όπου καταγόταν ο νεαρός, βυθίζοντας συγγενείς και φίλους στο πένθος.

Η κηδεία του αδικοχαμένου TikToker αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες στη Γεωργία, με την οικογένειά του να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Τζανέ μίλησε στην εκπομπή Live News το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) για την απώλεια του γιου του.

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πώς έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμενε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker.

Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στην Γεωργία τις επόμενες μέρες», ανέφερε συγκλονισμένος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο άτυχος πατέρας του Τζανέ.