Τζ. Μπαλατσινού: Σε καθημερινό live, μόνο ο εαυτός σου μπορεί να είσαι!»

H παρουσιάστρια μιλάει για την τηλεοπτική της συμβίωση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εφημερίδα Real Life και την Χρύσα Κακιώρη για το νέο της ξεκίνημα!

 Ομολογουμένως, σε σχέση με τα προηγούμενα τηλεοπτικά σου βήματα, αυτός ο ρόλος υποδεικνύει μεγαλύτερη » έκθεση», καθώς τοποθετείσαι καθημερινά πάνω σε πολλά θέματα. Σκέφτεσαι τι θα πεις η έχεις αποφασίσει να είσαι ο εαυτός σου;

Σε ένα καθημερινό τρίωρο live, μόνο ο εαυτός σου μπορεί να είσαι. Αλλιώς, το έχασες.

Συγκινήθηκες όταν, την επόμενη μέρα, οι συνεργάτες σου σου έλεγαν μπράβο για τον τρόπο που το χειρίστηκες;

Ναι, συγκινήθηκα και τους ευχαριστώ πολύ για τη διακριτικότητα που έδειξαν στο θέμα.

Σε ενδιαφέρει να είσαι αρεστή στο κοινό. Να σε αγαπάνε;

Πρώτα με ενδιαφέρει να είμαι καλή σε αυτό που κάνω, άμεση και κατανοητή, να περνάμε καλά μαζί μας όσοι βρίσκονται στο σπίτι τους. Σίγουρα είναι ωραίο να σε συμπαθούν και να σε αγαπάνε, αλλά δεν είναι κι αυτοσκοπός.

Έχεις πει ότι πριν από τα τρία χρόνια σας είχε ξαναγίνει πρόταση από τον Γιάννη Λιάτσιο να κάνετε πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τι άλλαξε και είπατε το «ναι» φέτος;

Πολλά άλλαξαν στη ζωή μας τα τελευταία τρία χρόνια. Σημαντικός ρόλος όμως έπαιξε ότι ο Πέτρος είναι πολύ πιο έμπειρος τηλεοπτικά να μπορεί να σηκώσει αυτή τη ζώνη. Επίσης, ο τρόπος  που μας προσέγγισε η παραγωγή έπαιξε ρόλο. Αισθανθήκαμε ασφάλεια.

Αναπόφευκτα, οι παπαράτσι σε κυνηγάνε περισσότερο. Σ΄ενοχλεί;

Μη φανταστείς ότι γίνεται και ο Αρμαγεδδών. Αν θέλεις να περάσεις ελαφριά από την εβδομαδιαία υπερέκθεση των περιοδικών σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και τις συνήθειες σου, μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν συχνάζεις σε μέρη όπου θα ξέρεις ότι βρίσκονται παπαράτσι.