Tv stars σε αναμονή!

Διαβάστε: τι γίνεται με τον προγραμματισμό των καναλιών;

MEGA

Στη Μεσογείων ο Πέτρος Μπούτος και η ομάδα του, αφού έβαλαν βαθιά το μαχαίρι στο κόστος προγράμματος για τη σεζόν 2011-2012, αφού εξασκήθηκαν σε περικοπές δημιουργικής λογιστικής, κατέληξαν στον βασικό κορμό του νέου προγράμματος. Επιμένουν πως και η νέα χρονιά πρέπει να έχει απ’ όλα.

Κι όμως, το πετυχημένο «Πρωινό mou» δεν γνωρίζει ακόμη το μέλλον του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, το πλέον πετυχημένο δίδυμο παρουσιαστών αυτήν τη σεζόν, ξέρει προφορικά ότι το MEGA θέλει να συνεχίσουν. Αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις. Το μπάτζετ της εκπομπής πρέπει να μειωθεί, το ίδιο και οι αμοιβές. Θα το αποδεχθούν;

Το κανάλι θέλει το πετυχημένο «Just the 2 of us» από τον Νοέμβριο. Πληροφορίες όμως λένε πως το σχέδιο πάγωσε πάλι και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε αναμονή.

Μετά το «Mega star» που κατέβασε οριστικά αυλαία, και η εκπομπή «Traction» του Κώστα Στεφανή ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί.
Σοκ και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος το πιθανότερο είναι να δει το σόου του μετά τον Ιανουάριο του 2012!

Και όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρά το γεγονός ότι ήδη βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «Με λένε Βαγγέλη», θα μπει στο συρτάρι μέχρι την άνοιξη της επόμενης χρονιάς.

Αβεβαιότητα επικρατεί και στον ενημερωτικό τομέα. Προφορικά και πάλι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν πως πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστούν οι εκπομπές τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως για να διατηρηθούν όλες, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Παύλος Τσιμας θα μετακομίσουν από τα γραφεία εξωτερικών παραγωγών. Οι εκπομπές τους «Πρωταγωνιστές» και «Ερευνα» προβλέπεται να γίνουν εσωτερικές παραγωγές του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης.

ΑΝΤ1

Στο Μαρούσι όλοι περιμένουν την τελευταία και οριστική σύσκεψη για το νέο πρόγραμμα. Στον ΑΝΤ1 ελάχιστα πλέον μπορούν να κοπούν από το κόστος των παραγωγών. Οπότε, αν πρέπει να μπει κι άλλο μαχαίρι, θα κοπούν πλέον ολόκληρες εκπομπές.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει η πρωινή ζώνη, από τη μορφή της οποίας κρέμονται πολλά πρόσωπα. Το δίδυμο της infotainment ζώνης Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Καραμέρος ξέρουν ήδη πως δεν θα είναι παρουσιαστές της εκπομπής. Μένει να αποδειχθεί αν θα δεχθούν πρόταση για άλλου είδους εκπομπή στο κανάλι ή επιστροφή στο ρεπορτάζ.

Η Ευγενία Μανωλίδου θέλει και τη θέλουν στον ΑΝΤ1, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν βρεθεί σόου και αν αυτό θα ενταχθεί τον Νοέμβριο στο πρόγραμμα.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπημένο παιδί του καναλιού, το project έχει ήδη εγκριθεί. Είναι ο τρίτος κύκλος του «Dancing with the stars». Θα πρωταγωνιστήσει όμως και σε σειρά, όπως της είχαν υποσχεθεί; Να σημειώσουμε ακόμη ότι δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη αν τελικά το «Dancing» βγει στον αέρα τον Νοέμβριο του 2011 και όχι την άνοιξη του 2012!
Οσο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που πάγωσε τον περασμένο Απρίλιο, παραμένει παγωμένο, με τον Χρήστο Φερεντίνο επίσης στην αναμονή της τελευταίας εντολής.

Σε αναμονή βρίσκεται και η Νάντια Μπουλέ, η οποία μέχρι στιγμής έχει περάσει τη δοκιμασία των δοκιμαστικών για πρωινή εκπομπή αλλά παραμένει ξεκρέμαστη. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης ότι το δίδυμο της φάρσας Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος περιμένουν το concept που θα εγκρίνει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Και αν αυτό δεν συμβεί, ένας από τους δύο θα αξιοποιηθεί σε άλλη εκπομπή. Ετσι τουλάχιστον λέει το κανάλι.

ALPHA

Μόλις την περασμένη εβδομάδα στην Κάντζα συγκεντρώθηκαν τα στελέχη της τηλεόρασης του ALPHA. Το κανάλι ολοκληρώνει τον τρίτο χρόνο περικοπών που είχαν βάλει στο τριετές πρόγραμμα οι Γερμανοί του RTL. Τρία πρόσωπα του καναλιού δεν έχουν κανέναν φόβο ότι θα μείνουν στον… πάγκο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ως κυρίαρχος του τηλεοπτικού αέρα, η Ελένη Μενεγάκη της πρωινής ζώνης και η Ναταλία Γερμανού του Σαββατοκύριακου. Στο περίμενε βρίσκονται όλα τα άλλα αστέρια του ALPHA, ενώ πληροφορίες λένε ότι μετά τον Νίκο Σαμοΐλη και η Σίσσυ Φειδά είναι το πιθανότερο να μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Το «Μες στην καλή χαρά» θα συνεχίσει, όμως με ποια πρόσωπα παραμένει ερώτημα. Το ίδιο ισχύει και για την καθημερινή πρωινή εκπομπή. Οι δύο παρουσιαστές Σπύρος Λάμπρου και Ελενα Παπαβασιλείου κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να δοθεί το πράσινο φως της επόμενης σεζόν. Στον αντίποδα των παραπάνω δεν δείχνει καμία ανησυχία η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού το «πακέτο» της κρίνεται ιδιαίτερα πετυχημένο. Δεν έχει όμως ακόμη πάρει την υπογραφή στην ανανέωση του συμβολαίου της.

STAR

Με τις περικοπές που έχουν ήδη γίνει στο κανάλι της Κηφισιάς, οι αστέρες του STAR εμφανίζονται πιο βέβαιοι από κάθε άλλον για την επόμενη σεζόν. Η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μάλλον θα φύγουν ήσυχοι για τις διακοπές τους. Η Χριστίνα Λαμπίρη παρά την αβεβαιότητα έχει την πρόθεση του καναλιού ότι θα παραμείνει στην Κηφισιά, ίσως με διαφορετική εκπομπή. 

ALTER

Το μυστήριο του ALTER θα κρατήσει για αρκετούς μήνες ακόμη. Οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται διόλου από τις προθέσεις των αστέρων του. Ολοι περιμένουν την επόμενη ημέρα της εκδίκασης της προσφυγής του καναλιού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Και έπειτα από αυτό θα αρχίσουν οι συζητήσεις του Γιώργου Κουρή με τα πρόσωπα του καναλιού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρείται βέβαιος για τον σταθμό, το πιθανότερο και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος Αυγούστου. Με βάση το σχέδιο ότι το νέο ALTER, που δεν αποκλείεται να μετονομαστεί σε Real TV τον Οκτώβριο, θα είναι ενημερωτικό κανάλι, βέβαιος για την πρωινή ζώνη είναι και ο Γιώργος Αυτιάς. Ερώτημα μένει τι θα κάνουν η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Γιώργος Τράγκας. Οσο για την Αννίτα Πάνια, μάλλον θα περιμένει να πάρει τα λεφτά που της χρωστάει το κανάλι. 

Πηγή: Espresso