Τσιμτσιλή: Δηλώνει έτοιμη για γάμο και για παιδιά

Η πρώτη της επαφή με τον χώρο της δημοσιογραφίας έγινε στην ηλικία των 17, όταν μία φίλη της από το λύκειο, που ήταν αρχισυντάκτρια σε περιοδικό, την έπαιρνε μαζί της σε φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις. Όλα αυτά της φάνηκαν πολύ γοητευτικά κι έτσι πήρε την απόφαση ν' ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και ν' αφήσει ό,τι άλλο έκανε μέχρι τότε. Ξεκίνησε από το κανάλι TV Μακεδονία, στη συνέχεια πήγε στο MAD, ύστερα στο Star και κατέληξε στο ALTER, όπου και την απολαμβάνουμε εδώ και πέντε χρόνια.
 
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στη συνέντευξή της που έδωσε στο περιοδικό DOWN TOWN, αναφέρθηκε και στον χαμό του πατέρα της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: ''Έζησα την ξαφνική απώλεια στην περίπτωση του πατέρα μου, την εντελώς αιφνίδια και οδυνηρή. Σε βυθίζει σε μια θάλασσα, σε ένα αδιέξοδο συναισθημάτων και ενοχών». 

Όσον αφορά τον έρωτα, η Σταματίνα δήλωσε πως της χτύπησε την πόρτα… εντελώς ξαφνικά. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ ευτυχισμένη και βέβαιη ότι ο Θέμης Σοφός είναι ο άντρας της ζωής της. Συγκεκριμένα, δήλωσε: ''Μένουμε μαζί και είμαστε έτοιμοι για γάμο και οικογένεια! Είμαι σίγουρη πως θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί του, κάθε πρωινό ξύπνημα και κάθε μέρα και κάθε βράδυ να αισθάνομαι την ανάσα του δίπλα μου και να κάνουμε παιδιά μαζί!»