Τσιμιτσέλης για Λιάγκα:”Με τον Γιώργο δεν σκοτωθήκαμε, διαφωνήσαμε για κάτι..”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε στο περιοδικό You, για τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη, για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον Μάρκο Σεφερλή , αλλά αναφέρθηκε και στην περσινή υποτιθέμενη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με το Κάτω Παρτάλι.

Το Κάτω Παρτάλι είχε μεγάλη επιτυχία -ωστόσο κάποιοι-μεταξύ και αυτών ο Γιώργος Λιάγκας -είπαν ότι είναι απαράδεκτο:
Μα αντικειμενικά δε μπορεί να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Με ενιοχλεί όταν επικρίνουν μια δουλειά και την χαρακτηρίζουν απαράδεκτη , άθλια και ότι δεν βλέπεται. Δεν μπορείς να λες για μια δουλειά που την βλέπουν 2,5 εκατομμύρια κόσμου ότι είναι άθλια. Κάτι δεν πάει καλά και κάπου υπάρχει σκοπιμότητα. Το ¨Κάτω Παρτάλι έκανε μεγάλη επιτυχία το αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, το είδε όλη η Ελλάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τα νούμερα τα βλέπεις;Τα έβλεπα από την αρχή για να δω πως πήγαμε και αν θες από τζόγο. Για μένα βέβαια δεν έχουν σημασία τα νούμερα , αυτά αφορούν τα κανάλια. Για μένα κριτής είναι ο κόσμος ,ο περιπτεράς , ο ταξιτζής από αυτούς παίρνεις τον παλμό.

Θύμωσες με τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό που έκανε;
Με τον Γιώργο δεν σκοτωθήκαμε,διαφωνήσαμε για κάτι που είπε και δεν μου άρεσε ,γιατί ήταν τραβηγμένο. Μάλιστα γι αυτό πήγα καλεσμένος στην εκπομπή του.

Πως σου φάνηκε ο Μάρκος στο πρωινό; Εγώ πάντα ήμουν υπέρμαχος του Μάρκου και τον έχω υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια. Όταν γεμίζει ένα θέατρο καθημερινά με 2.500 κόσμο είναι μοναδικό. Η λάμψη που έχει ο Μάρκος είναι μοναδική. Ο Σεφερλής η θα σου αρέσει ή δεν θα τον δεις ποτέ, αλλά έχει αυτό το λαϊκό έρεισμα που τον κάνει αγαπητό. Δεν μπορείς κάποιον που τον λατρεύει ο κόσμος εσύ να τον αμφισβητείς. Βέβαια ο Μάρκος χρόνια τώρα έχει δεχτεί μεγάλη αμφισβήτηση. Ο κόσμος όμως έχει ένα αλάνθαστο ενστικτο και στο πρωινό κάνει εξαιρετική δουλειά.