Τσιμιτσέλης για Κάτω Παρτάλι: «Με φιλούσε μια γλώσσα που είχαμε πάρει από το κρεοπωλείο»!

Οι πιο δύσκολες σκηνές που γύρισαν στη δημοφιλή σειρά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Νάντια Κοντογεώργη...

Πρωταγωνιστούν στη σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση κάθε εβδομάδα και με τους ήρωες που υποδύονται έχουν κλέψει ήδη τις εντυπώσεις. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Νάντια Κοντογεώργη αποκαλύπτουν στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Κάτω Παρτάλι.

Γιάννης: Σε γενικές γραμμές εγώ έχω δυσκολευτεί λιγότερο από τους υπόλοιπους ίσως επειδή είμαι εξοικειωμένος με τα ζώα και τη φύση. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει από γαϊδούρι ο Μίνως θεοχάρης και η Νάντια, ενώ στο ίσωμα έχουν πέσει ο Τάσος Χαλκιάς και η Βασιλική Τρουφάκου.

Νάντια: όταν έχεις γύρισμα με ζώα, πρέπει να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα τους, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη συγκεκριμένη σειρά, επειδή οι περισσότερες σκηνές είναι σε εξωτερικούς χώρους, ήμουν τυλιγμένη συνέχεια με το παλτό, το οποίο έβγαζα λίγο πριν ακουστεί το «Πάμε»! Αν κυκλοφορούσα με τα φορεματάκια που φοράει η Βίβιαν, θα είχα αρρωστήσει. Τον Γιάννη λυπόμουν περισσότερο που ανέβασε 39 πυρετό από το κρύο.

Γιάννης: Το χειρότερο ήταν όταν σε μία σκηνή με έγλειφαν ταυτόχρονα μία αγελάδα και μία Ρωσίδα. Επειδή αγελάδα ήταν δύσκολο να βρούμε, με φιλούσε μία γλώσσα που είχαμε πάρει από το κρεοπωλείο!

Διαβάστε ακόμα:

Κόβεται το Κάτω Παρτάλι;

Mε ποιον πασίγνωστο ηθοποιό δήλωσε ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια από το ''Κάτω Παρτάλι'' Νάντια Κοντογεώργη!