Τσίλα: Έκανε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας

«Θέλησα να πεθάνω διότι είχα συνέχεια ανθρώπους...».

Η Τσίλα που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο αρχικά από την συμμετοχή της στη «Φάρμα» και εν συνεχεία από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «YES» και τον Ανδρέα Θεοδώρου και αποκάλυψε πως έκανε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας.

Πέρασες δύσκολα λόγω της εξωτερικής σου εμφάνισης;

Πήγα να σκοτώσω τον εαυτό μου τέσσερις φορές, αλλά δεν έπιασε. Έκοψα τις φλέβες μου, έκανα ένεση με αέρα και τις άλλες δύο φορές πήρα χάπια. Σώθηκα χάρη στο φύλακα άγγελό μου. Είχα πάρει πολλά ηρεμιστικά, και ενώ βρισκόμουν σε κώμα όταν με κάλεσε ο ξάδελφός μου και του είπα ότι σκότωσα τον εαυτό μου, φώναξε το ασθενοφόρο και με έσωσαν.

Γιατί θέλησες να πεθάνεις;

Διότι είχα συνέχεια ανθρώπους στο δρόμο μου που με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Όταν έκανα την πρώτη απόπειρα, θυμάμαι, επειδή δεν είχα καλή σχέση με τους γονείς μου, είχα πάει σε ένα οικογενειακό μας φίλο να του ζητήσω μια χάρη. Τον παρακάλεσα μιας που δεν είχα λεφτά να φέρω τα ρούχα μου στο σπίτι του για να τα πλύνω και εκείνος μου είπε ότι πρέπει πρώτα να περάσω από το κρεβάτι του. Μετά αποφάσισα να τιμωρώ τους άντρες.