«True Blood»… made in Greece!

Διαβάστε: Πότε έρχονται οι Έλληνες βρικόλακες;

Το Mega για ακόμα μία φορά αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ανεβάσει τον τηλεοπτικό πήχη του ανταγωνισμού ακόμα ψηλότερα, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του μία ελληνική σειρά που οι πρωταγωνιστές της θα είναι οι βρικόλακες!
 
Με άλλα λόγια; Το Μεγάλο Κανάλι, αποφάσισε να ακολουθήσει την παγκόσμια τηλεοπτική τάση ή αν θέλετε, την παγκόσμια τηλεοπτική μόδα, όπου σειρές όπως το «True Blood» και ταινίες όπως το «Twilight» σημειώνουν τρελή επιτυχία και έχουν αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και να επιχειρήσει να ζωντανέψει και στην ελληνική τηλεόραση, μία σειρά με βαμπίρ. 
 
Η συγκεκριμένη ιδέα, κατατέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων του Mega από τον σκηνοθέτη Αλέξη Ζαρμπή, ο οποίος εδώ και χρόνια ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, το σενάριο υπογράφει η Μαρία Ζαβάκου και μάλιστα η ιδέα αυτή «συνοδευόταν» και από δεκάλεπτο πιλότο, στον οποίο συμμετείχαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας και ο πιλότος αυτός λέει ενθουσίασε.
 
Φυσικά, αν η σειρά πάρει τελικά το πράσινο φως και εγκριθεί, εννοείται πως προορίζεται για το πρόγραμμα που θα στήσει το Mega, για την σεζόν 2012-2013. 

Νάνσυ Νικολαΐδου