Τροχός της τύχης: Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για τους παρουσιαστές

Το τηλεπαιχνίδι που αγαπήσαμε επιστρέφει...

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και Τζούλια Νόβα είναι οι δυο παρουσιαστές του νέου «Τροχού της Τύχης», που επιστρέφει μετά από χρόνια, αυτή τη φορά στο Star.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του σε αθλητικά ραδιόφωνα, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!

Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας, είτε με την παραγωγή σκόρδων, μιας και η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων.

Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Λατρεύει τα fight sports.

Ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» και δηλώνει: «Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον «Τροχό της Τύχης», πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού! Όποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα!»

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα γυρίσει τον τροχό και μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε την τύχη μας γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»