Τρείς προτάσεις για σίριαλ στον ΑΝΤ1!

Οι σεναριογράφοι Πάνος Αμαραντίδης και Τίνα Καμπίτση, μετά τις πολύ πετυχημένες σειρές "40 κύματα" και "Ελεύθερος κι ωραίος" κατέθεσαν στον Αντ1 νέες προτάσεις για σίριαλ!

Δύο είναι οι προτάσεις που έφτασαν στα χέρια των μεγάλων κεφαλιών του Αμαρουσίου από την ικανή σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως η Ονειροπαγίδα και τα Σαράντα Κύματα. Η μία αφορούσε ένα ρομαντικό παραμύθι που άρεσε πολύ, αλλά την βρήκαν ακριβή για την εποχή!

Σύμφωνα με το ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ, της ζήτησαν λοιπόν να βάλει νερό στο κρασί της και να κόψει κάτι για να μπορέσουν να την γυρίσουν,ή να δώσει μια ακόμα πρόταση για σειρά χαμηλότερου κόστους. Εκείνη προτίμησε να μην κάνει «εκπτώσεις» στην πρώτη δουλειά και να την κρατήσει για όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες και τους παρέδωσε μια καλή μεν πρόταση, αλλά πιο συμφέρουσα δηλαδή μικρότερου κόστους!

Θα δώσουν πράσινο φως σε αυτήν άραγε, ή θέλοντας να ανεβάσουν τις μετοχές τους θα στηρίξουν την πιο ακριβή δουλειά; Κάντε υπομονή -μαζί με την Τίνα-και θα μάθουμε τι από τα δύο θα μαγειρέψουν!

Επίσης μπορεί να έχει πέσει η αυλαία του «Ελεύθερος και ωραίος» του, η συνεργασία του όμως με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει τελειώσει,αφού σύμφωνα με αποκλειστικές-έγκυρες πληροφορίες μας συζητά αυτόν τον καιρό για κάτι νέο και… απρόβλεπτο, για το οποίο τηρεί σιγή ιχθύος! Ο λόγος για τον έμπειρο κι ικανό σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη που αυτές τις μέρες «μαγειρεύει»κάτι ξεχωριστό για τον Ant1,το οποίο έχει κεντρίσει τους ανθρώπους του καναλιού και τους έχει… σπάσει όπως λέγεται την μύτη.Το’ χει ανάγκη και ο ίδιος, το έχει ανάγκη και ο κόσμος που έχει πήξει στα τούρκικα, που ο ίδιος τα βλέπει με…μισό μάτι-το μισό γράφεται και με ωμέγα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ΑΝΤ1 άλλαξε ξαφνικά το βραδυνό του πρόγραμμα;

Ποιά νέα προγράμματα θα αντικαταστήσουν τις αγαπημένες εκπομπές του STAR;

Τι ετοίμασαν MEGA – ANTENNA – ALPHA στη θεση των πρωινών τους προγραμμάτων!