Τρεις γυναίκες και οι συγκινητικές ιστορίες του στο σημερινό «Πάμε Πακέτο»

Βίντεο: το τρέιλερ της εκπομπής.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια 22χρονη κοπέλα από την Αθήνα, η οποία έχει την ελπίδα ότι μέσα από την εκπομπή θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της, η νεαρή κοπέλα ξέρει από τη μητέρα της ότι η βασική αιτία του χωρισμού της από τον πατέρα της ήταν η εξάρτησή του από το αλκοόλ.Όμως επιθυμεί να μάθει, και από τον ίδιο, γιατί τόσα χρόνια ήταν απών,ελπίζει μήπως ακούσει κάτι διαφορετικό η κάποια πληροφορία που θα απαλύνει τον πόνο της.

Στην συνέχεια η Βίκυ υποδέχεται την Χαρούλα η οποία μαζί με την κόρη της στέλνει πακέτο για να συναντήσει, μετά από 29 χρόνια, την ομαδάρχη της από την Παιδόπολη «Αγία Ελένη», στα Ιωάννινα.Για 6 χρόνια αποστολέας και παραλήπτρια ήταν αχώριστες.Όμως, κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες χωρίστηκαν με απότομο τρόπο.  Ωστόσο η Χαρούλα δεν έπαψε στιγμή να την σκέφτεται.Ελπίζει να παραλάβει το «Πακέτο» της και να την ξαναδεί.

Αποστολέας του τρίτου πακέτου είναι  Τζούλη Μάγκα, ερμηνεύτρια που υπηρετεί πιστά το παραδοσιακό τραγούδι στο πλευρό του συντρόφου της, «τζαζίστα των Βαλκανίων», Γιώργου Μάγκα. Το πακέτο θα ταξιδέψει στην Λευκωσία αλλά και στην Φθιώτιδα..Η Τζούλη θέλει να γυρίσει πίσω 30 χρόνια και να εντοπίσει την καλή της φίλη Μάρω.
Η παραλήπτρια του πακέτου αναγκάστηκε να φύγει από την Κύπρο, μετά την εισβολή του 1974, και να προσπαθήσει να ξαναχτίσει τη ζωή της στην Αυστραλία. Η Τζούλη στάθηκε στο πλευρό της σαν μεγαλύτερη αδελφή.
Πρίν χωρίσουν οι δυο καλές φίλες δώσαν μια υπόσχεση,η αποκάλυψει θα γίνει στο πλατό της εκπομπής.

 Σήμερα στις 21:00 στον Alpha.

Δείτε το τρέιλερ: