Τρανς γυναίκα το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Συγκλονισμένη είναι η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μετά την άγρια δολοφονία της 46χρονης Άννας, μιας τρανς γυναίκας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως πρόκειται για άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για μια τρανς γυναίκα που ήρθε από την Κούβα στη χώρα μας πριν λίγα χρόνια για μια καλύτερη ζωή και συνάντησε τον θάνατο…

Η 46χρονη Άννα βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Δευτέρας (10.7.2023) σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της που την αναζητούσε για να εισπράξει το ενοίκιο και καθώς δεν την έβρισκε, χρησιμοποίησε τα δεύτερα κλειδιά που είχε και μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε η 46χρονη.

Ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Λόγω της κατάστασης της σορού, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να μη συνέβη τη Δευτέρα, αλλά να είναι μέρες νεκρή.

Φίλοι και γνωστοί που γνώριζαν την 46χρονη Άννα θρηνούν για τον άδικο χαμό της. Φίλη της ανέβασε στο Facebook ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την άγρια δολοφονία της λέγοντας πως έφτασε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα «κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες» και πλέον εργαζόταν στο κλαμπ «Κούκλες» που είχε γίνει η ζωή της.

Πηγή: newsit.gr – Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα