Traction: Ταξίδι στον Πόρο

Σήμερα στις 14:30 στον ΣΚΑΙ.

Στον όμορφο Πόρο ταξιδεύει το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή επισκέπτεται τον Πόρο, ένα νησί που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές, αφού είναι ιδανικό για ξεκούραση και ποιοτική απόδραση από την καθημερινότητα. Το ταξίδι αυτό μάλιστα πραγματοποιήθηκε με ιδανική συντροφιά που παρέχει πολλές και διαφορετικές δυνατότητες. Πρόκειται για το νέο, περιπετειώδες- VW Golf All Truck 4X4 1.6 TDi, το διαχρονικό Nissan X-Trail που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική του, ξεχωριστή θέση στην αγορά των SUV, τη στιγμή που τα δίτροχα εκπροσωπήθηκαν από την Honda Crosstourer 1.2S, τη μοναδική μοτοσικλέτα της κατηγορίας με αυτόματο κιβώτιο.

Τα θέματα της εκπομπής:

Mercedes C-Coupe:
Η νέα C-Class Coupe διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην μεγαλύτερη και πολυτελέστερη S-Class. Το «Traction» βρέθηκε στην Μάλαγα της Ισπανίας δοκιμάζοντας τόσο τις «απλές» εκδόσεις όσο και την εντυπωσιακή Mercedes-AMG C63 S Coupe με τους 510 ίππους.

Με τη Harley στη Γαλλία:
Η Harley Davidson έλαβε μέρος στο τριήμερο φεστιβάλ μοτοσικλέτας με τίτλο «Wheels and Waves», που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό θέρετρο Biarritz, το οποίο βρίσκεται στην Βασκική Γαλλία και έχει ως θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό. Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής βρέθηκαν εκεί, προσκεκλημένοι της αγαπημένης εταιρείας μοτοσικλετών και μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.