Traction: Νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν

Την Κυριακή στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

O Κώστας Στεφανής οδηγώντας ένα αυτοκίνητο-πολυνίκη κάνει μια νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν στο «Traction» την Κυριακή 17 Απριλίου στις 14:20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο κεντρικό θέμα του επεισοδίου το όχημα γι αυτό το ταξίδι, η αγωνιστική Lancia Delta HF Integrale 16V, το αυτοκίνητο-πολυνίκης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για την περίοδο 1987-1992. Ένα αυτοκίνητο με το οποίο οι Jigger-Κώστας Στεφανής πρωταγωνίστησαν στους ελληνικούς αγώνες ράλλυ, κατακτώντας τα αντίστοιχα πρωταθλήματα και σφραγίζοντας μία εποχή! Σε ένα θέμα που κάνει τους παλιούς να θυμηθούν, να συγκινηθούν και τους νέους να μάθουν και να ονειρευτούν

Τα θέματα της εκπομπής:

Mitsubishi L200

Ο Κώστας Στεφανής, γνωστός για αναζητήσεις του, αναθέτει στο Μάνο και τον Θωμά να του βρουν το ιδανικό αυτοκίνητο για την πραγματοποίηση ενός οικολογικού του ονείρου. Οι δύο συντάκτες λοιπόν του συστήνουν το νέο, διπλοκάμπινο Mitsubishi L200 που διατηρεί την καρότσα ενός τέτοιας φιλοσοφίας αυτοκινήτου, αλλά προσφέρει, χάρη στις 4 πόρτες, του πρόσβαση και άνεση που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Ford Focus RS

Η ιστορία του κωδικού «RS» είναι συνυφασμένη με αυτή της Ford, αφού έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά, αγωνιστικά και μη, μοντέλα της εταιρείας εδώ και δεκαετίες. Το νέο Focus RS έρχεται να ταράξει τα νερά χάρη στην τετρακίνηση που για πρώτη φορά διαθέτει, τους 350 ίππους που αποδίδει ο κινητήρας του και κυρίως, χάρη στο «Drift Mode» που ενδείκνυται για χρήση αυστηρά εντός πίστας!

Vespa

Η Vespa έχει σημαντικό παρελθόν, όμως έχει παρόν και μέλλον. Σε αντιστοιχία, ο Θανάσης ασχολείται με τη σύγχρονη Vespa, δηλαδή με το παρόν και το μέλλον, με αφορμή την GTS 200i, ενώ η Ινώ αναπολεί το παρελθόν και θυμάται τις ένδοξες εκείνες ημέρες…