ΤοΖΑPPIT στην παρουσίαση του θεατρικού έργου ''Ανδρες έτοιμοι για όλα»

Φέτος οι άνδρες θα βγάλουν όλα τους τα ρούχα...!

Σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας έγινε η παρουσίαση της νέας θεατρικής δουλειάς του θρυλικού διδύμου Ρέππα – Παπαθανασίου «Ανδρες έτοιμοι για όλα» που θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη στο θέατρο Λαμπέτη! Όλοι οι πρωταγωνιστές έδωσαν το παρών στην λαμπερή εκδήλωση.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης σε ένα πάντρεμα με παρoνομαστή το άφθονο γέλιο. Πέντε άνδρες που είναι έτοιμοι για όλα να τα βγάλουν όλα και 5 γυναίκες που υπόσχονται κι αυτές να βγάλουν τα ρούχα τους θα πρωταγωνιστήσουν στο θέατρο Λαμπέτη τις κρύες μέρες του χειμώνα! 

Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Ευαγγ. Μουμούρη, Μαίρη Σταυρακέλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη σε κωμικοτραγικές καταστάσεις!



Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους.

Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη. Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος. 

Το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, παρουσιάζεται κατάλληλα προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τίτλο ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λαμπέτη.

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 (λαϊκή) & 21:00
Κυριακή 18:00 & 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Πλατεία: 20 €, Εξώστης: 18 €, Λαϊκή: 17 € (Σάββατο απόγευμα), Φοιτητικό: 15 €
Ανέργων: 10 € (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας)

Ρεπορτάζ: Αρτ Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Σταυροπούλου πιο αδύνατη από ποτέ!