Τώρα δηλώνει μετανιωμένος ο «δράκος της Ξάνθης» – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια – «Είναι ψύχραιμος» λέει ο Αστυνομικός Διευθυντής

Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, σήμερα το πρωί, στην Αστυνομική Διεύθυνση, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 34χρονης, χθες τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι των γονιών της, σε κεντρική συνοικία της πόλης.

 Λίγο αργότερα, ο 27χρονος, οδηγούνταν στην εισαγγελέα κάτων από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την ώρα που έφτανε στα δικαστήρα, κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες άνθρωποι έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας. 

«Είναι ψύχραιμος» λέει, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

Ο κύριος Γκοδοσίδης μιλώντας για το 27χρονο, φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος…

Ο 27χρονος προσήχθη, χθες το βράδυ, στο τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και ύστερα από ολονύκτια εξέταση ομολόγησε το έγκλημα, το οποίο ο αστυνομικός διευθυντής χαρακτήρισε «τερατούργημα», που όμοιό του ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ποτέ πριν!

Σε βάρος του δράστη, το όνομα του οποίου ο κύριος Γκοδοσίδης δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα παρά μόνο αν δοθεί εισαγγελική εντολή, όπως είπε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.

Ο 27χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα για λόγους σεξουαλικού πάθους και στη συνέχεια τη χτύπησε, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit