Τόνυ Δημητρίου:”Όταν αποφασίσαμε να ζήσουμε χώρια, συμβουλευτίκαμε παιδοψυχολόγο..”

"Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια αλλά προσπαθούμε οι σχέσεις μας..."

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Κλεάνθη Κλεάνθους, για τα επαγγελματικά του σχέδια , αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό του από την Νίνα Αλτάνη.

Η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε αρκετά η είδηση του χωρισμό σου από τη Νίνα Αλτάνη.Τι σας οδήγησε στο να βάλετε τελεία στον γάμο σας;Κοίταξε, κανένας δε παντρεύεται για να χωρίσει. Όταν όμως κάτι φτάνει στο τέλος του,αφοί προηγουμένως κάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες για να δεις αν μπορείς να το αποφύγεις είναι ίσως καλύτερα να χωρίσεις.

Ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσετε; Ναι ήταν

Και πως είναι οι σχέσεις σας τώρα;Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια,αλλά προσπαθούμε σχέσεις μας να είναι όσο καλύτερες γίνεται για τα παιδιά κυρίως. Νομίζω τα καταφέρνουμε.

Να φανταστώ ότι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της διαδικασίας ήταν να καταλάβουν τα παιδιά σας, όσο πιο ανώδυνα γίνεται τη νέα κατάσταση πραγμάτων. Όταν αποφασίσαμε να ζήσουμε χώρια, συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο που μας είπε πως πρέπει να το εξηγήσουμε στα παιδιά.

Νιώθεις έτοιμος να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου; Είσαι δεν είσαι η γη γυρίζει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει απάντηση σε αυτό και τι εννοώ.Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι 100% έτοιμος και να μην είσαι. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είσαι έτοιμος αλλά να είσαι. Αυτό θα το δείξει η ζωή.