Τόνυ Δημητρίου: «Οι καρδούλες είναι μέχρι να ψηφίσει ο κόσμος, μετά αρχίζουν άλλα…»

Τόνυ Δημητρίου

"Το θέμα είναι να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο", τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στο πολιτικό πάνελ του Action24 βρέθηκε ο Τόνυ Δημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, έκανε το δικό του σχόλιο για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Οι καρδούλες είναι μέχρι να ψηφίσει ο κόσμος, μετά αρχίζουν άλλα. Οι εκλογές είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πολιτικούς μας να γνωρίσουν την Ελλάδα, το θέμα είναι να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο», ανέφερε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

«Εγώ δεν ψηφίζω εδώ, ψηφίζω στην Κύπρο αλλά ζω στην Ελλάδα από το 1987. Η εκλογική αναμέτρηση που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτές του ’80 και του ’90 με Παπανδρέου και Μητσοτάκη», τόνισε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

«Εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με την καθημερινότητα, έχουμε ζήσει δουλειές, αναδουλειές, γάμους, διαζύγια και τα λοιπά θέλουμε ένα κράτος που να προστατεύει τον πολίτη. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είναι μία παγκόσμια κατάσταση, όμως η κάθε χώρα είναι διαφορετική», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Τόνυ Δημητρίου.