Τον Οκτώβρη το rockumentary της Βίσση

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Alpha

Ο Alpha μας δίνει ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής ζωής της Άννας Βίσση μέσα από το rockumentary που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Προς το παρόν η Άννα ευχήθηκε στους μαθητές που επέστρεψαν στο σχολείο «Καλή χρονιά»… και ποιος καλύτερος τρόπος θα υπήρχε, από το να μας θυμήσει τον στίχο του τραγουδιού της…»Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’αλλάζω με τίποτα».

Διαβάστε το δελτίο τύπου του σταθμού για το Rockumentary της Άννας Βίσση:

Ο Alpha σας δίνει ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής ζωής της Άννας Βίσση.

Ακολουθήστε την βήμα βήμα και δείτε από κοντά πώς καταφέρνει να συνδυάσει μια μοναδική πορεία 35 χρόνων στο τραγούδι και την αστείρευτη δημιουργικότητα της με μια ιδιωτική ζωή που είναι διαρκώς εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με την καθημερινότητά της ως μητέρα, κόρη, αδελφή και φίλη.

Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση;

Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα;

Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12.

Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch. «Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή.»

Την υπογραφή της σε μια παραγωγή αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελληνική τηλεόραση, βάζει η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις Κριστίν Κρόκος.