Τον «εσφαξαν» με το γάντι γιατί προτίμησε το «Μίλα»

Προτίμησε Τατιάνα αντί για Ελένη ο Χρήστος Χολίδης και ...τ'άκουσε

Με το ….γάντι, έσφαξε χθες  η Ελένη Μενεγάκη,  τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη  για την απάντηση που έδωσε στο ερώτημα, τι θα έκανε αν μάθαινε ότι η κοπέλα του, είναι έγκυος!  Συγκεκριμένα η επίθεση δεν έγινε από την παρουσιάστρια -αφού ποτέ η Ελένη δεν λέει η ίδια κακό λόγο για κανένα- αλλά από το πάνελ της που προφανώς αναλαμβάνει να κάνει τις δύσκολες δουλειές..

Μάλιστα και στον τίτλο του θέματος, είχαν γράψει από το κοντρόλ: «Χ. Χολίδης: Η «άκομψη» αντίδραση του αν μάθαινε ότι η σύντροφός του περιμένει παιδί»

Όπως βέβαια εξήγησε ο Χρήστος στην γυναικοπαρέα του «Μίλα» τη φράση αυτή την είπε επειδή είναι παραδοσιακός τύπος και θα ήθελε όλα να γίνουν με τη σειρά. Πρώτα να ερωτευτείς, μετά να παντρευτεί και μετά να γίνει πατέρας..,

Για ποιο λόγο όμως η Ελένη θέλησε να …»στήσει στον τοίχο» τον τραγουδιστή; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πριν αρκετές μέρες, οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» είχαν ζητήσει από την εταιρεία του τραγουδιστή να εμφανιστεί σε μια από τις πρώτες εκπομπές. Η εταιρεία όμως επέλεγε το «Μίλα» του Star κάτι που δυσαρέστησε αρκετά την ωραία Ελένη η οποία απάντησε με τον δικό της τρόπο…

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο… Το ίδιο είχε γίνει και με την Πέγκυ Ζήνα στο παρελθόν ότι η εταιρεία της προτίμησε να εμφανιστεί η Πέγκυ, στην πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όχι στην εκπομπή της Ελένης.

Δες στο βίντεο με την παρέμβαση της παρουσιάστριας την ωρα που η δημοσιογράφος από το πάνελ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τραγουδιστή: