Τον Αύγουστο λήγει η τηλεοπτική σεζόν για το Epsilon!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για τις εκπομπές;

Σε κούρσα αντοχής με υψηλές θερμοκρασίες το Epsilon αφού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού οι τηλεθεατές έχουν ακόμα πολύ καιρό να απολαμβάνουν το ζωντανό πρόγραμμα με τη σεζόν να διαρκεί μέχρι και τις αρχές Αυγούστου για κάποιες από τις ζωντανές του εκπομπές.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

To E TV θα είναι κοντά στους τηλεθεατές του και το καλοκαίρι με μια σεζόν μεγάλης διάρκειας, όπως και η επιτυχία που σημειώνει το πρόγραμμα του από την έναρξη της έως τώρα .

Συγκεκριμένα, οι καθημερινές εκπομπές : « Με το καλημέρα», «Τα λέμε» και «Γυναίκες» θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές ως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Όπως επίσης και οι εβδομαδιαίες
« HASHTAG», « Όλοι καλοί χωράνε», « Στα κόκκινα με τη Νανά», «Απαντήσεις».

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου «Τώρα… ό,τι συμβαίνει » « Στα καλά καθούμενα», « Μη χανόμαστε» « Top 10» και « Αποκαλυπτικά» αποχαιρετούν το κοινό την Κυριακή 2 Αυγούστου. Το… κλειδί παίρνει το «Super buzz» που ολοκληρώνει τη σεζόν το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού είναι μεγάλη και αν κι έχουμε πολλές «ώρες αέρα» ακόμα μέχρι να αποχαιρετήσουμε για καλοκαίρι, οι άνθρωποι του E TV αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους!