Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο στην κόρη του μετά τον θάνατό του

Τόλης Βοσκόπουλος

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών την Δευτέρα, 19.07.2021, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας…

Ένας άνθρωπος που γνώρισε όσο λίγοι τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο επιχειρηματίας που κυριάρχησε στην Αθηναϊκή νύχτα μιλά στο MEGA για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του.

Περιγράφει άγνωστες στιγμές όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινα πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ μιλά και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βόσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του. Ο απόλυτος σταρ. Ο αριστοκράτης από την Κοκκινιά. Για αυτό το τραγούδι ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια νύχτα ακύρωσε έναν ολόκληρο δίσκο που ετοιμαζόταν για μήνες στο Λονδίνο από το Νίκο Καρβέλα όταν ερωτεύτηκε παράφορα με την πρώτη ματιά την Άντζελα Γκερέκου.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος φίλος και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου θυμάται τα πρώτα χρόνια που ο πρίγκιπας πατούσε την σκηνή και έκανε το κοινό να παραληρεί. Από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα σκίτσο που του του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός. Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του να το δώσει στην κόρη του…όταν έρθει η στιγμή.

Πηγή: Mega News