Τόλης Βοσκόπουλος: Συντετριμμένες στην κηδεία η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου

Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου έδιναν κουράγιο η μία στην άλλη. Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για το ύστατο χαίρε.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα και βύθισε στο πένθος τα δύο πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο πόνος είναι πολύ μεγάλος…

Η σύζυγος και η κόρη του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου. Συντετριμμένες, η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έδιναν κουράγιο η μία στην άλλη, στο τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους…

Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών για να πούνε το ύστατο χαίρε στον συνάδελφο και φίλο τους. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, επώνυμοι κι ανώνυμοι κατέφθαναν από τις 12 το μεσημέρι για να αφήσουν ένα λουλούδι στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου κι η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου ήταν εκεί από νωρίς, συντετριμμένες από την απώλεια του δικού τους ανθρώπου ενώ και πάρα πολλοί φίλοι του, συνεργάτες του και πολιτικοί αποχαιρέτισαν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife.gr