Το zappIT στην παρουσίαση της νέας κωμικής σειράς του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα»

Δείτε φωτογραφίες...

 Ο ALPHA και ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τη νέα κωμική σειρά ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.

Λίγα λόγια για την νέα κωμική σειρά!

Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση. Μόνο που στην αίθουσα του δικού του δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ “μικρές”. Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές. Γνώριμες φιγούρες από τους θρυλικούς “Μήτσους”, αλλά και ολοκαίνουριες, απερίγραπτες περσόνες στέκονται ενώπιον της τηλεοπτικής έδρας και καταθέτουν, χωρίς φόβο αλλά με ασυγκράτητο πάθος, όσα γνωρίζουν για το “Δια ταύτα”.

Με τη σφραγίδα του Λάκη Λαζόπουλου –ο οποίος έχει γράψει έξι από τα 12 αυτοτελή επεισόδια– το “Δια ταύτα”, η νέα κωμική σειρά του Alpha, αρχίζει τις συνεδριάσεις του την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:00. Έχοντας στην έδρα τον πρόεδρο Κώστα Κόκλα, την αντιπρόεδρο Σοφία Μουτίδου και τον εισαγγελέα Κώστα Κορωναίο, το δικαστήριο του “Δια ταύτα” έρχεται να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας κι ενώπιον Θεού και τηλεθεατών πως η δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή, είναι και τρελή χιουμορίστρια.

Στο πλευρό του ίδιου του Λαζόπουλου, στους διαδίκους που καταθέτουν στο εδώλιο του “Δια ταύτα” συγκαταλέγονται οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη και Έφη Παπαθεοδώρου. Ενώ, «μάρτυρες-κλειδιά» θεωρούνται οι Τάκης Ζαχαράτος, Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς, που θα πραγματοποιήσουν έκτακτες εμφανίσεις.