Το ZappIT σας πάει θέατρο

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα! Δείτε πως..

Το ZappΙT σε συνεργασία με την Ελληνική Θεαμάτων δίνουν 3 διπλές προσκλήσεις για το πολύσυζητημένο έργο της χρονιάς «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα», με τον Πέτρο Φιλλιπίδη, τον Σταμάτη Φασουλή και  τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Κάντε like στη σελίδα του ZappΙT στο facebook, κάντε σχόλιο κάτω από το σχετικό άρθρο και γίνετε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν διπλή πρόσκληση για την αυριανή παράσταση.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο στις 12:00 μέσα από το ZappIT, αλλά και τη σελίδα μας στο facebook. Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» είναι μια εξωφρενική κωμωδία που κάνει τους θεατές γελάνε με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ!!!

Το έργο ανέβηκε αρχικά στο Μπροντγουέη το 1941 και μεταφέρθηκε το 1944 στο σινεμά από τον μεγάλο Φρανκ Κάπρα για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ ερμηνεύοντας έναν κριτικό θεάτρου που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει…

Με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή στη σκηνοθεσία και έναν εξαίρετο πρωταγωνιστικό θίασο έχει κατακτήσει το αθηναϊκό κοινό, όχι μόνο για το ιδιότυπο χιούμορ του κειμένου, αλλά και για την ευρηματική ιδέα να υποδυθούν τις δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με… τα φαρμακερά γούστα, ο σκηνοθέτης και ο Πέτρος Φιλιππίδης!