Το zappIT έχει γενέθλια και χαρίζει δώρα!

Λίγες ώρες έμειναν για να διεκδικήσετε δυο HOME CINEMA!

Η τηλεόραση που όλοι κριτικάρουμε, αλλά όλοι παρακολουθούμε ήταν ο λόγος που γεννήθηκε η διαδικτυακή έκδοση του zappIT. Ένα τηλεοπτικό site που βλέπει, ακούει, μιλάει για την τηλεόραση με την μοναδική δυνατότητα του internet. Μιλάμε δηλαδή όλοι. Κι εμείς κι εσείς. Για το μαγικό κουτί της λάμψης, της διασκέδασης, της ενημέρωσης, της υπερβολής, των πρωταγωνιστών, του κους κους, της κριτικής.

Θέλοντας και μη, η τηλεόραση είναι στοιχείο της ζωής μας, η παρέα μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Άλλοτε ζωντανή και πλούσια, άλλοτε παγωμένη και φτωχή. Το μέσο περνάει φέτος τη μεγαλύτερη κρίση από τη γέννησή του. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον του κοινού για τα τηλεοπτικά δρώμενα παραμένει υψηλό. Μέσα σε αυτή την αντίφαση, το zappIT συγκεντρώνει εδώ και ένα χρόνο τις σημαντικότερες τηλεοπτικές στιγμές, καλές και άσχημες, αστείες και σοβαρές και τις μοιράζεται μαζί σας.

Η ομάδα του zappIT, με οδηγό τις προτιμήσεις σας, συνεχίζει να καταγράφει στιγμές τηλεόρασης, εδώ που χτυπά η καρδιά του μέλλοντος. Στο διαδίκτυο.

Γιορτάζουμε και χαρίζουμε δώρα!

O διαγωνισμός έχει λήξει. Δείτε τους νικητές ΕΔΩ!