Το zappIT αποκτά το web TV του!

Διαβάστε: Η στήλη μας zappIT Web tv είναι στον αέρα!

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να τελείωσε, αλλά παραμένει στον… αέρα μέσα από την Web tv του zappIT… Δείτε τα αγαπημένα σας βίντεο εδώ!  Στιγμές που μας έκαναν να γελάσουμε, αλλά και να συγκινηθούμε… τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα μας κάνουν συντροφιά και το καλοκαίρι! 

Και όχι μόνο… το zappIT εξασφάλισε για εσάς ταινίες ξεκινώντας από σήμερα με την προβολή του κλασσικού φιλμ «The last man on Earth» του 1964 και πρωταγωνιστή τον Τσάρλτον Ίστον! 

Και όχι μόνο… σε λίγες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την πρώτη μας συνέντευξη από την στήλη «zappIT with the stars!». Στο στούντιο του zappIT βρέθηκε η… Έρρικα Πρεζεράκου! Η Έρρικα μας μίλησε για όλα: για το Dancing, τις κριτικές, τις συνήθειες της, τους φίλους της, τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το replayce! Συντονιστείτε μαζί μας την Τρίτη 1/8 για να παρακολουθήσετε την Έρρικα Πρεζεράκου να μιλάει αποκλειστικά στο zappIT! 

Coming soon… τα «zappIT news», με όλες τις σημαντικές ειδήσεις και τα νέα της ελληνικής αλλά και της ξένης τηλεόρασης, της εγχώριας αλλά και της διεθνής showbiz! 

Μείνετε κοντά μας! Το Web Tv του zappIT ξεκινάει μετάδοση… κάντε κλικ εδώ.