Το ξωτικό των Χριστουγέννων!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μενού;

 19:00 KΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 165: Η Σάννυ ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης, αλλά η Κρίστη την αναγκάζει να σταματήσε και της λέει πως η ίδια αποφάσισε συνειδητά να φύγει από το κολέγιο. Η Χρύσα συνεχίζει να προσεγγίζει τον Σάκη για το καλό του σχεδίου της και αυτός πέφτει στην παγίδα της με μεγάλη ευκολία. Ο Σταύρος, ένα ψυχικό ράκος, εξηγεί στη Φαίη τι έγινε με τη Μαρία και της λέει πως νιώθει ο ίδιος υπεύθυνος. Η 'Αντα συμφιλιώνεται με τον 'Αρη και αποδέχεται πια το γεγονός πως οι δυο τους βλέπουν το ένας τον άλλο μόνο φιλικά. Ο Κίμωνας ζητάει από την Αλεξάνδρα να μεσολαβήσει για το θέμα της Κρίστης κι αυτή του υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να λύσει το ζήτημα. Ο Ρώσος μαλώνει για άλλη μια φορά τον Σταύρο, που με τις επιλογές του έστειλε τη Μαρία στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Ζωή λέει στη Βίκυ πως θέλει να κόψουν κάθε επαφή, ενώ η Φαίη βλέπει εφιάλτες με τη Μαρία…

21:00 ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ALPHA

Αυτά τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε το ξωτικό που κρύβετε μέσα σας!  Ο Μπάντι δεν είναι σαν όλα τα άλλα παιδιά, αλλά ούτε και σαν όλα τα άλλα ξωτικά. Μεγαλωμένος στο Βόρειο Πόλο, όπου και βρέθηκε μέσα στο σάκο του Αϊ Βασίλη, πέρασε τα παιδικά του χρόνια προσπαθώντας ανεπιτυχώς να προσαρμοστεί στη ζωή των ξωτικών. Ωστόσο, το παράταιρο μέγεθός του μαζί με την έντονα ανθρώπινη φύση του, θα τον οδηγήσουν αναπόφευκτα σε ένα επεισοδιακό ταξίδι στην καρδιά της Νέας Υόρκης, προκειμένου να βρει τις ρίζες του και τον πραγματικό του πατέρα…

22:00 ΟΔΥΣΣΕΙΑ -ΣΤΑΡ

Μετά την πτώση της Τροίας ο Οδυσσέας, που ήταν και ο εμπνευστής του στρατηγικού τεχνάσματος του Δούρειου Ίππου, παρασύρεται από την αλαζονεία του, χλευάζει τους θεούς με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή τους. Θυμωμένος από την υπερφίαλη συμπεριφορά του, ο Ποσειδώνας, θεός της θάλασσας, τον καταριέται με αποτέλεσμα να περάσουν δέκα χρόνια μέχρι τη στιγμή της επιστροφής του πολυμήχανου ήρωα στην πατρίδα του.

Το ταξίδι του θα γίνει «συνώνυμο» της περιπέτειας και του κινδύνου. Ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του θα περάσουν από τις χώρες των Κικόνων, των Λωτοφάγων, των Λαιστρυγόνων και θα έρθουν αντιμέτωποι με τον γιγαντόμορφο και ανθρωποφάγο Πολύφημο, θα παραμείνουν για έναν χρόνο στο νησί της Κίρκης ενώ ο ίδιος ο Οδυσσέας θα κατέβει στον Άδη και θα συνομιλήσει με τον Τειρεσία, που θα του δώσει οδηγίες για το μέλλον, συμβουλεύοντάς τον να μην πειράξει τα βόδια του Ήλιου.

Μετά την αποφυγή των Σειρήνων και το θανατηφόρο πέρασμα της Σκύλλας και της Χάρυβδης, ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του καταφθάνουν στο Νησί του Ήλιου. Εξαντλημένοι από την πείνα και αθετώντας τον όρκο τους, οι σύντροφοί του δεν διστάζουν να σφάξουν μερικά από τα βόδια προκαλώντας την οργή του θεού Ήλιου. Ο απόπλους τους από το νησί έχει ως αποτέλεσμα τη βύθιση του πλοίου από τον Δία. Ο Οδυσσέας θα είναι ο μόνος επιζών!

Η Ωγυγία, το νησί της Καλυψώς, θα αποτελέσει το καταφύγιό του για επτά ολόκληρα χρόνια. Όμως, ο πόθος του να επιστρέψει στην Ιθάκη θα τον ωθήσει για μια ακόμη φορά να βγει στη θάλασσα. Μετά από πολλές περιπέτειες και με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς θα καταφθάσει στο Νησί των Φαιάκων. Ο βασιλιάς Αλκίνοος θα φιλοξενήσει τον βασιλιά της Ιθάκης και θα τον βοηθήσει να επιστρέψει τελικά στο νησί του.

Οι περιπέτειες του Οδυσσέα όμως δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Όταν πληροφορείται πως η Πηνελόπη «πολιορκείται» από μνηστήρες, που επιθυμούν την ίδια αλλά και τον θρόνο της χώρας, αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Με τη βοήθεια του γιου του Τηλέμαχου και μερικών πιστών φίλων του, ο Οδυσσέας καταστρώνει ένα ακόμη πολυμήχανο σχέδιο για να εξοντώσει τους μνηστήρες. Μόνο που τώρα πια, ο βασιλιάς της Ιθάκης γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στην πονηριά και την φρόνηση!

22:15 LAS VEGAS – ANT1

Επεισόδιο 4: Ο Έϊ Τζι Κούπερ εξασφάλισε για το Μοντεσίτο τη διοργάνωση ενός γνωστού διαγωνισμού ομορφιάς. Όμως, τα πράγματα πάνε στραβά, όταν κάποιος σαμποτάρει τις διαγωνιζόμενες . Ο Μάικ προσπαθεί να βρει τον ένοχο, αλλά του αποσπούν την προσοχή οι όμορφες γυναίκες που προστατεύει…

22:20 MASTER CHEF – MEGA

Επεισόδιο 5:Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά με το Κουτί του MasterChef! Οι 5 με τα καλύτερα πιάτα φορούν την πολυπόθητη ποδιά, ενώ εκείνοι που δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν, αποχωρούν άμεσα.
Η μέρα όμως, έχει και συνέχεια… ένα απαιτητικό Τεστ Γεύσης οδηγεί κάποιους στην 25άδα και κάποιους άλλους εκτός διαγωνισμού… Η αναζήτηση για τους 25 καλύτερους του MasterChef συνεχίζεται!