Το ξέσπασμα του Σάκη Μπουλά για τη σειρά 50 – 50

Γιατί ο ηθοποιός είναι έξαλλος με το Mega;

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σάκης Μπουλάς Μίλησε στο περιοδικό  »ΛΟΙΠΟΝ» εξοργισμένος από το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος από το 50-50 και γενικότερα από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο της τηλεόρασης.

«Αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά μας για το 50-50. Δεν έχουμε πληρωθεί. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, το οποίο θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε. Είναι εύκολο σε κάποιον να λέει: «Δεν έχω να σου δώσω”»αλλά όταν έχεις δουλέψει τόσο σκληρά… Απ’ όλα αυτά τα σίριαλ οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι. Είναι τραγικό αυτό. Έτσι γίνομαι κι εγώ επιχειρηματίας και παραγωγός αν είναι να προσλαμβάνω κόσμο και να μην πληρώνω. Η κρίση έτσι εκδηλώνεται. Όταν αρχίζει ο καθένας και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».

«Μιλάω ανοιχτά και δεν φοβάμαι τίποτα. Μη σώσω να κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις από τα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει; Υπάρχει και η τρομοκρατία ότι θα μπεις στη μαύρη λίστα….Τώρα κάνουν κάποιες σειρές, παίρνουν κάποια παιδάκια τα οποία κυνηγάνε τη δημοσιότητα και δεν ξέρω αν τα πληρώνουν. Διάφορα πασαλείμματα, δουλειές του ποδαριού, που κοστίζουν… τίποτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MONO ΣΤΟ ZAPPIT! Η Μαρία Ανδρούτσου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της διακοπής του 50 – 50