Το ξέσπασμα του Μάνου Ψιστάκη για τα χρήματα που του χρωστάνε από το “Αμάρτημα της μητρός μου”!

"Ζω παγιδευμένος σε ένα μπουρδέλο γεμάτο παράνομους που δεν πληρώνουν και σαν μάγκες κυκλοφορούν ελεύθεροι"

O σεναριογραφός και ηθοποιός Μάνος Ψιστάκης μίλησε στην εφημερίδα NEWS και ξέσπασε μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1, “Αμάρτημα της μητρός μου”

 Τι ακριβώς συμβαίνει με  τις πληρωμές στη σειρά ” Αμάρτημα της μητρός μου”; Σας χρωστάνε 15 επεισόδια;

Έχουμε γυρίσει 15 επεισόδια. Κάποιοι άνθρωποι έχουν εισπράξει χρήματα για 2-3 επεισόδια. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα ούτε ευρώ… Είναι ντροπή, ανήθικο και παράνομο.

Θα διεκδικήσετε τα χρωστούμενα μέσα από την δικαστική οδό; Πως σκέφτεστε να κινηθείτε;

Από όσα έχω μάθει, μέρος του καστ έχει ήδη κινηθεί δικαστικά. Δεν ξέρω αν θα δικαιωθούμε στο τέλος. Αυτό που γνωρίζω είναι πως έχουμε δουλέψει. Κάποιος, έχοντας ήδη εισπράξει, δεν πληρώνει εμάς τους υπόλοιπους. Μπορεί να είμαι χαζός, αλλά δεν καταλαβαίνω πως σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτός ο κάποιος δεν είναι στην φυλακή!

Είναι η δεύτερη φορά που μια σειρά μένει ανολοκλήρωτη. Κάτι αντίστοιχο δεν είχε συμβεί και το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”;

Δεν γνωρίζω τα προβλήματα που υπήρξαν στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια και δεν συμμετείχα στην συγκεκριμένη σειρά.

Ας υποθέσουμε ότι καταβάλλονται τα χρήματα, θα δεχτείτε να συνεχίσετε κανονικά τα γυρίσματα;

Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει να αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί αν υποθέσουμε ότι μας πληρώνουν για τα δεδουλευμένα μας, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως αισθάνομαι ότι ζω παγιδευμένος σε ένα μπουρδέλο γεμάτο παράνομους που δεν πληρώνουν και σαν μάγκες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αν, λοιπόν, όπως λες πληρωθούν κανονικά όλοι, και εννοώ όλους τους συντελεστές, τότε υποθέτω πως θα συνεχίσουμε κανονικά τη δουλειά μας.

Διαβάστε ακόμα

Το ξέσπασμα του Χ. Σιμαρδάνη για τους απλήρωτους ηθοποιούς

Λουιζίδου: Έχουμε απευθυνθεί σε δικηγόρο για το “Αμάρτημα της μητρός μου” και περιμένουμε…

 To ξέσπασμα του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου για το “Αμάρτημα της μητρός μου”