Το Βράδυ… έχουμε ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Δύο ακόμα βράδια έρχονται στον ΑΝΤ1 με πρόσωπα της επικαιρότητας και αποκαλύψεις...

Το Βράδυ της Πέμπτης ξεκινά με τον Μάρκο Σεφερλή να αποκαλύπτει πόσο αρέσει στις γυναίκες και πόσο λαϊκός αισθάνεται. Ακόμα, πόσο δικαιωμένος νιώθει από την εγκωμιαστική κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου και τι μας αποκαλύπτει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον τίτλο «Δείπνος Ηλιθίων»; Δείτε τη Laugh Attack έκπληξη που επιφυλάσσουν στον Μάρκο Σεφερλή η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Οι δύο παρουσιαστές περνούν από το πλατό και μιλάνε για τη νέα τους εκπομπή -«Laugh Attack»- που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22:00, στον ΑΝΤ1!

Επόμενη καλεσμένη, είναι η hot Κλέλια Ρένεση, η οποία μας αποκαλύπτει πόσο sexy νιώθει, αλλά και πόσο εύκολο είναι για εκείνη να βρίσκεται σε μια σχέση. Πώς βρέθηκε λίγο πριν τα 18 της να ζει μόνη στη Νάπολη; Πώς αφετηρία της σε αυτό το ταξίδι ήταν το όνειρο να γίνει γιατρός και πώς τελικά ο δρόμος της την οδήγησε στο θεατρικό σανίδι; Ακόμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος «τσεκάρει» τις γνώσεις της Κλέλιας στην ιατρική και την «αφήνει… κόκαλο»! Συντονιστείτε κι αυτό το Βράδυ στον ΑΝΤ1… «λέει» πολλά!

Το Βράδυ της Παρασκευής «μιλάει» με τ’ άστρα και τη σπουδαία εκπρόσωπό τους, Λίτσα Πατέρα! Σε πόσα χρόνια πιστεύει πως θα ανακάμψει η Ελλάδα και ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας; Δείτε την αγαπημένη μας αστρολόγο, σε ρόλο έκπληξη να βαθμολογεί αλά Dancing on Ice (από 1- 6), όλους τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, που έχουν συνεργαστεί μαζί της. Άραγε, ποιοι θα «παγώσουν» με τη βαθμολογία της; Ακόμα, τι μας αποκαλύπτει για τα μαθητικά της χρόνια και πώς μεγαλώνοντας βρήκε τρόπο μέσω της Αγιογραφίας, να εκφράσει τη δυνατή πίστη της; Μια συζήτηση από τον ουρανό ως τη γη κι από το χθες μέχρι το αύριο αρχίζει το Βράδυ της Παρασκευής στις 23:15, στον ΑΝΤ1!

Ακολουθεί ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος μας αποκαλύπτει πως είναι… Βασιλιάς! Στη συνέχεια, μιλάει για τη γυναίκα που τον συνδέει με τον Σπύρο Σούλη και τη σχέση που έχει ο ίδιος μαζί του. Τι θυμάται από τα παιδικά του χρόνια στη Ζάκυνθο, τι είναι τα Μαντολινάτα και γιατί «Λαλούν τα’ αηδόνια» για τον Κώστα Κόκλα; Ακόμα, για σας που σας ενδιαφέρει το φύλο του παιδιού που θα κάνετε, μια αποκλειστικότητα βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτό το Βράδυ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Κόκλαςσας παρουσιάζουν τις περιοχές που είναι ιδανικές για την σύλληψη του κάθε φύλου!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο Σεργουλόπουλος, η Ζαρίφη και η… φουσκωτή κούκλα

O σέξι χορός της Ιωάννας Πηλιχού στον Κωστόπουλο