Το Top10 της εβδομάδας που πέρασε

Για άλλη μία εβδομάδα το «Dancing with the Stars» είναι ο «νικητής», αν και στις επιλογές σας βρέθηκαν ακόμη ευτράπελα, μυθοπλαστικές εξελίξεις αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Στην δεκάδα μας μπήκε ο χρυσοπληρωμένος, όπως και αν το δεις, ηθοποιός Charlie Sheen που βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει και πάλι, αφού φίλησε στο στόμα τον Jimmy Kimmel παρουσιαστή του show στο οποίο ήταν καλεσμένος.
Charlie Sheen: «Εισέβαλε» στο στούντιο και φίλησε στο στόμα τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel !

Στο Νο9 βρίσκουμε την Μαρία Μπεκατώρου η οποία όπως ακούστηκε τα πήγε πολύ καλά στο δοκιμαστικό που έκανε για την παρουσίαση του Master Chef Junior, εκπομπής της οποίας το τρέιλερ με τους μικρούς πρωταγωνιστές έχει ήδη προβληθεί.
Το δοκιμαστικό της Μπεκατώρου για το Master Chef Junior

Στο Νο8 μία μη τηλεοπτική φράση που ξέφυγε από την Βίκυ Παγιατάκη την ώρα των αστρολογικών προβλέψεων κίνησε το ενδιαφέρον πολλών από εσάς.
Της ξέφυγε της Παγιατάκη…

Στο Νο7 συναντούμε την πολυπόθητη εξέλιξη στην αγαπημένη σας σειρά «Η Ζωή της Άλλης», αφού η μνήμη της Κάτιας τη βοήθησε να θυμηθεί κάτι που προσπαθούσε καιρό τώρα.
Τέρμα τα ψέματα για την Ξένια – Η Κάτια θυμήθηκε!

Στο Νο6 μία από τις πρωταγωνίστριες της νεανικής σειράς «Beverly Hills, 90210» και το μικρό ψέμα που είχε πει όταν περνούσε την οντισιόν για να πάρει τον ρόλο, σας ξύπνησε αναμνήσεις.
Gabrielle Carteris – Την θυμάστε;

Το ριάλιτι που έχει προκαλέσει ποικίλες τηλεοπτικές αντιδράσεις, κρίσεις και τοποθετήσεις επί του περιεχομένου του το αναδείξατε στην 5η θέση αφού πρόβαλε ουκ ολίγες προσωπικές στιγμές.
Οι …αληθινές νοικοκυρές χωρίζουν on camera

Στο Νο4 μία ερώτηση …άστοχη από τη Φαίη Σκορδά στον Γιάννη Στάνκογλου.
Η πρωινή «κοτσάνα» της Φαίης

Στο Νο3 η συγκινητική συνέντευξη της Άννας Βαγενά που μίλησε για την βαθειά αγάπη που τους ενώνει με τον σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηδόνη.
Η συνέντευξη της Άννας Βαγενά που έκανε την Φαίη να δακρύσει

Στο Νο2 μία Ελληνίδα γιαγιά πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικά σποτ, η οποία με τις εύστοχες παρατηρήσεις της κατέκτησε εκτός από το κοινό της Αμερικής εσάς.
Η Ελληνίδα γιαγιά που ξεσηκώνει την Αμερική με τις διαφημίσεις της

Στην πρώτη θέση των θεμάτων που σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2» που παρακολουθήσαμε live στο zappIT και σχολιάσαμε μαζί με τη βοήθειά σας εικόνες τηλεοπτικές αλλά και παρασκηνίων.
Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2»