Το τηλε-μενού της Πρωτοχρονιάς

Διαβάστε: Πως θα καλωσορίσουν τα κανάλια τη νέα χρονιά.

«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…» όπως λέει και το τραγούδι. Για να πούμε την αλήθεια, δεν θα πέσει και τρελή τηλε-γιορτή γιατί μάλλον ξαναζεσταμένο είναι το τηλε-μενού με πολλές επαναλήψεις. Βέβαια υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν αρκετά γούστα: από τραγούδι και χορό μέχρι talent show και… κλειδαρότρυπα στους έγκλειστους του «Big Brother».

Στον ANT1 (στις 21:00) θα έχουμε ένα ακόμα live του «X Factor». Ο Σάκης Ρουβάς με την κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους του talent show θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στις θέσεις τους με πιο εορταστική ατμόσφαιρα. Παρών σήμερα μαζί με τους Κατερίνα Γκαγκάκη και Νίκο Μουρατίδη θα είναι και ο Γιώργος Λεβέντης, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα το παίξει σε διπλό ταμπλό αφού θα είναι και απέναντι στη ΝΕΤ καλεσμένος με τη Γλυκερία και τον  Κώστα Μακεδόνα στην εκπομπή ««Στην υγειά σας» (στις 22:00) του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το MEGA θα προβάλλει το μουσικό πρόγραμμα «Παρθεναγωγείο Αρρένων» (23:50) με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Λάκη Παπαδόπουλο, Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννη Ζουγανέλη.Ο ALPHA θα μας βάλει στο «σπίτι» του «Big Brother». Λίγο πριν από τις 12 θα μπούμε στο «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού» όπου θα στηθεί γλέντι αλλά και εκπλήξεις στους έγκλειστους.

Στο ALTER βρήκαν μία από τις παλιές εκπομπές του Άκη Παυλόπουλου, οπότε όσοι έχουν πεθυμήσει το «Πάρτι της ζωής σου» μπορεί να το θυμηθούν απόψε το βράδυ.

Η ΕΤ3 θα προβάλλει την εβδομαδιαία ψυχαγωγική-μουσική εκπομπή «Ονείρου Ελλάς» (23:00) του Κώστα Φέρρη που μας ξεναγεί στους δρόμους του ρεμπέτικου τραγουδιού.  Αν πάλι δεν θέλετε μουσική και τραγούδια υπάρχουν δύο εναλλακτικές προτάσεις. Η πρώτη από την ΕΤ1 που προβάλλει την ταινία «Λαίδη Τσάτερλι» και το STAR που θα προβάλλει την ταινία «Το πλουσιόπαιδο» (22:45).
 
Αυτές είναι οι προτάσεις των τηλεοπτικών καναλιών. Στο χέρι σας και στο τηλεκοντρόλ σας είναι τι από όλα αυτά θα επιλέξετε να σας κρατήσει τηλεοπτική συντροφιά. Εμείς σας ενημερώσαμε για το… πλούσιο (!?!) πρόγραμμα και η επιλογή και τα σχόλια δικά σας! 
Καλή χρονιά σε όλους.
 
Γρηγόρης Μελάς