Το τέλος της «Ζωής της Άλλης» άρεσε (μόνο) στους συντελεστές!

Δείτε τι λένε οι συντελεστές της πολύ επιτυχημένης σειράς

Μαρία Γεωργιάδου- Σεναριογράφος

» Το φινάλε το είχαμε αποφασίσει από την αρχή σχεδόν. Το τελευταίο επεισόδιο το είχα δει πολύ καιρό πριν προβληθεί και ομολογώ ότι μου άρεσε. Έτσι το θέλαμε κι έτσι βγήκε. Είχε μια ενδιαφέρουσα πλοκή, πολλές ανατροπές-λυπάμαι που κάποιο δεν τις είδαν- και τη μάχη του καλού με το κακό. Δεν θα ήθελα άλλο φινάλε για την Ξένια και για τη σειρά. Νομίζω ότι ο καθένας έχει την άποψη του και είναι πολύ όμορφο που όλοι ασχολούνται και διαπυπώνουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τέλος του σίριαλ. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη δουλειά αγαπήθηκε πολύ και ο κόσμος ταυτίστηκε. Προσωπικά, ήμουν απόλυτα σίγουρη για την ανταπόκριση του κοινού.»

Σταύρος Αβδούλος- Σεναριογράφος- Επιμέλεια σεναρίου

» Το τελευταίο επεισόδιο γυρίστηκε την άνοιξη του 2011. Η αλήθεια είναι ότι γράψαμε μόνο ένα φινάλε, όχι δύο ή τρία, όπως ακούστηκε. Στη μεξικάνικη version του σίριαλ, η Ξένια πηγαίνει στη φυλακή, όμως εμείς είχαμε την ελευθερία, από τη δεύτερη σεζόν, να προσαρμόσουμε το σενάριο όπως θέλαμε. Προσωπικά, το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν το βρήκαμε καθόλου αναμενόμενο. Φροντίσαμε να είναι αληθινό και όχι εξωπραγματικό. Σε άλλες χώρες που προβλήθηκε, στο τέλος η Ξένια κατέληγε στη φυλακή, και μάλιστα το πρώτο χρόνο, ενώ εμείς επιλέξαμε να αυτοκτονήσει στο τέλος»

Δημήτρης Αρβανίτης- Σεναριογράφος

«¨Η πιο δύσκολη στιγμή του τελευταίου γυρίσματος ήταν όταν έπρεπε η Ξένιανα πέσει μέσα στην πισίνα. Το γυρίσαμε άνοιξη, όμως έξω έκανε πολύ κρύο και το νερό ήταν παγωμένο. Θυμάμαι πως η Αθηνά Οικονομάκου είχε χρειαστεί να μείνει πολλές ώρες μέσα στο νερό. Τη θαύμασα! Είναι από τα παιδιά που χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους. Όσο για το φινάλε, άκουσα πολλά. Πιστεύω πως είδαμε αυτό που έπρεπε να δούμε.Παρ΄όλα αυτά, είχα σκεφτεί ένα εντελώς διαφορετικό φινάλε, που δεν θα σας το πω. Είχα πάρει τηλέφωνο το Mega και τους το είπα, όμως προτιμήθηκε εκείνο των σεναριογράφων. Και καλώς, δηλαδή, αφού τα παραμύθια πρέπει να τελειώνουν όμορφα»

Πηγή: PEOPLE από τον Αλέξανδρο Πρίφτη

Διαβάστε ακόμη:

Τηλεθέαση – ρεκόρ για το φινάλε στη «Ζωή της άλλης»

Το τέλος της ''Ζωής της Άλλης''!

To..ξενέρωμα του κόσμου στο twitter για το φινάλε της «Ζωής της άλλης»!