Το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 προς τη Μανωλίδου

Διαβάστε όλη την αλήθεια για όσα της προτείνει το κανάλι του Αμαρουσίου

Η παρουσιάστρια είχε και νέο ραντεβού με τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». κ. Χριστόπουλο και κ. Μητρέλια, από την οποία δεν έφυγε καθόλου ευχαριστημένη. Τα λεφτά που της πρότειναν ήταν πολύ λιγότερα από εκείνα που, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, παίρνει για να διακπεραιώνει το Master Chef.

Το ηθικό δίδαγμα για εκείνη, από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, ήταν «αν σ' αρέσει είναι τόσα, σε περισσότερα μην ελπίζεις». Μάλιστα, απ' ότι λέγεται, δεν έχουν καμία διάθεση να την παρακαλέσουν για να της αποσπάσουν το …πολυπόθητο ναι. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, κατά το κοινώς λεγόμενο. Βεβαίως, δεν την πίεσαν για να απαντήσει άμεσα, καθώς οι προετοιμασίες του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ενώ θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο.

Από την πλευρά του MEGA, σαφώς και την επιθυμούν να είναι εκείνη η παρουσιάστρια στο Master Chef για ανηλίκους, αλλά και του επόμενου κύκλου των ενηλίκων. Όμως της έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δεχτούν να το παίξει σε δύο ταμπλώ και φανταζόμαστε ότι η παροιμία για τις πορτοκαλιές, ισχύει και σ' αυτή την περίπτωση.