Το συγκινητικό μήνυμα μικρών αθλητών στον Στέφανο Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς

«Είσαι το πρότυπό μου… αλλά έχω στόχο μια μέρα να σε κερδίσω…»

Με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο επέλεξαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους στον Στέφανο Τσιτσιπά, μικροί αθλητές του τένις, οι οποίοι ετοίμασαν ένα  πολύ όμορφο βίντεο, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον Έλληνα πρωταθλητή για όσα προσφέρει στο αγαπημένο τους άθλημα, αλλά και για να του στείλουν ο καθένας το δικό του προσωπικό μήνυμα!

«Την επόμενη φορά εύχομαι να αγωνιστούμε μαζί για τη χώρα μας»

Η ιδιαιτερότητα του όλου εγχειρήματος είναι ότι οι εν λόγω νεαροί τενίστες, πριν από 3 περίπου χρόνια, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ως εθελοντές (ball boys/girls) στον ιστορικό αγώνα επίδειξης,  τον οποίο είχε διοργανώσει η Les Raquettes Tennis Academy, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κων/νο Οικονομίδη. Ο 17χρονος τότε Στέφανος είχε μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους μικρούς του θαυμαστές, οι οποίοι έκτοτε δεν χάνουν παιχνίδι του!

«Είσαι το πρότυπό μου… αλλά έχω στόχο μια μέρα να σε κερδίσω…»

Έτσι λοιπόν την ημέρα της τεράστιας νίκης του Στέφανου Τσιτσιπά, επί του Ρότζερ Φέντερερ, οι αθλητές της Les Raquettes Tennis Academy είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα, που έμελλε να κάνει όλη την Ελλάδα να ασχοληθεί με το τένις! Οι πανηγυρισμοί των παιδιών για την νίκη του ινδάλματός τους, όπως μαρτυρά και το βίντεο, ήταν ξέφρενοι, αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το μήνυμα που στέλνει το κάθε παιδί στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών…  Τι θα τους απαντήσει άραγε ο Στέφανος;

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…