Το συγκινητικό «αντίο» του Μάκη Πουνέντη μετά από 9 χρόνια στον «ΡΥΘΜΟ»- Με ποιό τραγούδι αποχαιρέτησε…

Για τελευταία φορά κάθησε πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού που στις μέρες του, εκτοξεύτηκε στην κορυφή...

Με πολύ συγκίνηση, ο Μάκης Πουνέντης, αποχαιρέτισε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 949, μετά από σχεδόν 9 χρόνια συνεργασίας και αφού, έδωσε εκ νέου ραντεβού στο μέλλον… Αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Κυριακού και συγκεκριμένα τον Θοδωρή και τον Μίνω Κυριακού, που τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν τόσα χρόνια, μίλησε για όσους τυχόν τον πρόδωσαν και πρόδωσε :

«Σε κάποιους που ίσως να με πρόδωσαν, να μην έδωσαν όσα πίστευα, ίσως να το έχω κάνει κι εγώ αυτό σε κάποιους…Είναι κάρμα. Δεν κρατάω κακίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες του ΡΥΘΜΟΥ και την οικογένεια Κυριακού, που με πίστεψε, με στήριξε και με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως τον Θοδωρή Κυριακού, που είναι και φίλος. Για το τέλος αφήνω τα κορίτσια μου…». (Mαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου) Ήταν τα πιο ευχάριστα πρωινά μου ξυπνήματα!

«Νιώθω ότι κάποια στιγμή από τον ΡΥΘΜΟ θα τα ξαναπούμε. Για το τέλος επέλεξα ένα τραγούδι που δεν πάιξαμε ποτέ από τον ΡΥΘΜΟ, μιας και παίζουμε ελληνικά, αλλά είναι ένα κομμάτι που το ακούω, σε μοναχικές στιγμές σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ…»