To Star καλωσορίζει την Νικολέττα Ράλλη – Συμβόλαιο 1 + 2 χρόνια

Διαβάστε: Πάνω από εκατό τα υποψήφια ονόματα για το νέο τίτλο της εκπομπής. Ποια θα είναι η θεματολογία, πότε θα προβάλλεται.

«Η …μετεγγραφή μας» είναι ο τίτλος της επίσημης ανακοίνωσης του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς με θέμα την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την 28χρονη Νικολέττα Ράλλη. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 1 + 2 χρόνια και ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2011. Μέχρι την 31 Αυγούστου, εξάλλου, ήταν σε ισχύ το συμβόλαιό της Νικολέττας με το MAD. 

Πολλά ρεπορτάζ, πολλές ενότητες με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους και κυρίως το νεανικό, γυναικείο κοινό.  Αλλά και η πολιτική, από την άλλη της πλευρά : με τους πολιτικούς να πρωταγωνιστούν σε… διασκεδαστικές και ίσως ατυχείς στιγμές τους, συμπεριλαμβάνονται στη νέα εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από τις 13:30 μέχρι τις 15:45. Η καλλιτεχνική ζωή του τόπου, με τις δραστηριότητες, τις παραξενιές αλλά και τις…γκάφες των εγχώριων celebrities, θα έχουν κυρίαρχη θέση στην εκπομπή.  
 

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Μαρία Γιαχνάκη, η επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Star, ενώ στο πάνελ -εκτός απρόπτου- θα συμμετέχουν πρόσωπα όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στάθης Παπούλιας. Σύμφωνα πάντως με την ανακοίνωση, κανείς δεν έχει υπογράψει, καθώς γίνονται συζητήσεις με πολλούς

 
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, εφόσον έχουν ετοιμαστεί τα σκηνικά, ενώ οι πρόβες για την Νικολέττα έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσον αφορά στον τίτλο; Αυτός αναζητείται ανάμεσα σε εκατό υποψηφιότητες!