Το σήριαλ που εξοργίζει τους συντηρητικούς Τούρκους στην ελληνική τηλεόραση! Δείτε το τρέιλερ!

Το σήριαλ για τον “Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή” που δίχασε την Τουρκία,θα προβάλλεται και στη χώρα μας, όπως είχε προαναγγείλει πέρυσι (!) η σεναριογράφος της σειράς

Το σήριαλ αφορά στη ζωή του σουλτάνου της περιόδου ακμής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και καθώς παρουσιάζει τον Σουλειμάν με όλα του τα ελλαττώματα, δηλαδή τις ερωτικές του περιπέτειες με τις γυναίκες του χαρεμιού, την αγάπη του για το κρασί – απαράδεκτο για έναν καλό μουσουλμάνο -, έχει εξοργίσει μεγάλη μερίδα Τούρκων.

Για την ακρίβεια έχουν εκδηλωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυριας στην Τουρκία, ενώ και ο Tούρκος Πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν το έχει αποκαλέσει “προσβλητικό”.

Πάντως οι παραγωγοί της σειράς έχουν θησαυρίσει ενώ παρατηρείται τελευταία μεγάλη αγάπη για τα ιστορικά βιβλία που αφορούν στη ζωή του σουλτάνου. Μιλώντας στα ΝΕΑ η Μεράλ Οκάι, σεναριογράφος της σειράς, αναφέρει ότι “δεν περιμέναμε τέτοια τρελή επιτυχία” και προσθέτει ότι η σειρά ίσως μεταδοθεί σύντομα και στην Ελλάδα.

Να λοιπόν, που περίπου ενάμησι χρόνο μετά, βγαίνει αληθινή και ο «Σουλεϊμάν» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας την «Άσι». Η Κανσού Ντερέ («Σιλά») αυτή τη φορά θα δουλέψει για λογαριασμό του καναλιού του Αμαρουσίου και όχι…απέναντί του!

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Σουλεϊμάν» έρχεται τη Μεγάλη Εβδομάδα στα Μετέωρα

Συμπρωταγωνιστής με τον Ονούρ ο… Brad Pitt!

Μάθετε τα πάντα για τις δύο πανέμορφες Τουρκάλες που μπήκαν στη ζωή μας!