Το Reuters σχολιάζει το gay φιλί !

Σάλος και στον ξένο τύπο η απόφαση της ΕΡΤ να κόψει το gay φιλί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, DOWNTON ABBEY

« Η κρατική τηλεόραση «χτυπήθηκε» για το κόψιμο του gay φιλιού στο «Downton Abbey», είναι ο τίτλος που έβαλε το Reuters για την απόφαση της ΕΡΤ να κόψει τo gay φιλί του δούκα με τον λακέ του!

Δείτε το δημοσίευμα του Reuters!

 Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της Κρατικής Τηλεόρασης για την επίμαχη σκηνή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappΙΤ, το Ραδιομέγαρο, αποφάσισε να μην ξανακοπεί κανένα τέτοιο πλάνο, μιας και ο πουριτανισμός πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.

O δημοσιόγραφος που έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο δεν μίλησε μόνο για το gay φιλί… αλλά ασχολήθηκε και με τα επεισόδια στο Χυτήριο

Διαβάστε όσα έγραψε:

» Η Ελλάδα έχει παρατηρηθεί αύξηση του ακροδεξιού εξτρεμισμού από τις εθνικές εκλογές του Ιούνιου και μετά, όταν το υπερ-εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή μπήκε στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η τελευταία διαμάχη έρχεται λίγες μέρες μετά τη διαμαρτυρία δεκάδων διαδηλωτών, ανάμεσα τους και η Χρυσή Αυγή, οι οποίοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία στην Αθήνα, έξω από θέατρο και ανάγκασε την αναβολή ενός αμερικανικού θεατρικού έργου, που απεικονίζει τον Ιησού και των αποστόλων του ως gay.

Η τηλεόραση έδειξε εικόνες με γενειοφόρους μαυροντυμένους ιερείς, που κρατούσαν σταυρούς στα χέρια τους και έσκιζαν τις αφίσες, ενώ μια γυναίκα έκανε το ναζιστικό χαιρετισμό».

Διαβάστε ακόμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την «κομμένη» σκηνή! Έκοψαν το gay φιλί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Downton Abbey!

Κατάφερε το Downton Abbey να «χτυπήσει» την τηλεθέαση των τουρκικών σειρών;