Το ραντεβού Λιάγκα – Σκορδά με το MEGA έγινε

Το πιο επικρατέστερο δε σενάριο όλο αυτό τον καιρό ήταν, το σενάριο εκείνο που ήθελε τους ανθρώπους του Mega να σκέφτονται να αξιοποιήσουν του χρόνου στο «Πρωινό τους» μόνη της την Φαίη, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στον Γιώργο να κάνει πιθανότατα παιχνίδι στο prime – time και αυτός με την σειρά του, μόνος του. 

 
Ενα σενάριο το οποίο να σας θυμίσω ότι ήρθε και φούντωσε για τα καλά, όταν ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real Fm», αποκάλυψε πως η κούρασή του είναι αυτή την στιγμή τόσο μεγάλη, που πραγματικά δεν θα ήθελε να βρίσκεται και του χρόνου στο «Πρωινό Mou». Ετσι, όλοι μας περιμέναμε πως και πως την συνάντηση του πρωινού διδύμου του Mega, με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, τον Πέτρο Μπούτο, έτσι ώστε να μάθουμε τι τελικά μέλλει γενέσθαι… 
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,λοιπόν, που έφτασαν στα αυτάκια απο τα άνωθεν κλιμάκια του Μεγάλου Καναλιού, αυτή η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη συνάντηση των παιδιών με τον διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο έγινε… Ναι, έγινε μόλις πριν απο λίγες ημέρες. 
 
Οσο για το τι συνέβη σε αυτό το ραντεβού; Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα… Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον είναι γνωστό πως η Φαίη και ο Γιώργος διατηρούν άκρως φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Μπούτο σε τέτοιο σημείο που συχνά-πυκνά βγαίνουν μαζί έξω και διασκεδάζουν και δεύτερον; 
 
Και δεύτερον εννοείται πως και οι δύο κάθησαν απέναντί του με άλλον αέρα, με τον αέρα εκείνον του νικητή, που όσο να πεις σου την ανεβάζει την διάθεση. Αναμφισβήτητα η Φαίη και ο Γιώργος το κέρδισαν φέτος το τηλεοπτικό στοίχημα, έκαναν την ανατροπή και απογείωσαν την πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Mega, τόσο στο σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση όσο αφορά στο σύνολο τους Καραμεροχαριτάτους, και όσο αφορά στα νεανικά κοινά, την παλιά και έμπειρη Ελένη Μενεγάκη. 
 
Τουτέστιν ; Εννοείται πως το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο μαζί τους γιατί αυτή η κίνησή τους – έκπληξη (για πολλούς…) στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Αποτέλεσμα; Η όλη συζήτηση και το όλο deal έγινε κάτω απο ευνοικότατες συνθήκες. 
 
Τι ειπώθηκε τώρα… Ο Πέτρος Μπούτος εννοείται πως εξέφρασε την ικανοποίησή του στα παιδιά για την φετινή τους πορεία και εννοείται επίσης πως τους έδωσε και την ψήφο της εμπιστοσύνης του για του χρόνου. Ναι, οι άνθρωποι του Mega, θέλουν τα παιδιά να βρίσκονται στο τιμόνι της εκπομπής για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν, από την στιγμή που αποτελούν έναν φρέσκο και άκρως επιτυχημένο συνδυασμό. Είναι γνωστό πως συνταγή που πετυχαίνει, δύσκολα την αλλάζεις… 
 
Εννοείται δε, πως σε πρώτη φάση και ο Γιώργος και η Φαίη δεν έχουν καμία αντίρρηση να συνεχίσουν παρέα, παρά την όντως μεγάλη κούραση που έχει αιστανθεί ο Γιώργος Λιάγκας. Βλέπετε, ο άνθρωπος αντιμετώπισε πρόσφατα και το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του με την περιτονίτιδα την οποία έπαθε και πραγματικά νιώθει εξαντλημένος. 
 
Οσο για το αν έκλεισε το deal για του χρόνου; Ακόμα όχι, αφού θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες και δεύτερο ραντεβού των παιδιών με τον Πέτρο Μπούτο, προκειμένου να συζητηθεί και το οικονομικό κομμάτι. Και απ ΄ότι καταλαβαίνω, αν εμφανιστεί κάποιο αγκαθάκι στις συζητήσεις, περί αυτού ουσιαστικά θα πρόκειται. 
 
Για να δούμε, για να δούμε… 

Νάνσυ Νικολαΐδου