Το «Πρωινό Αντ1» βγαίνει από το ψυγείο!

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που μιλάω για κάποιον για το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» μου έρχεται στο μυαλό ο στίχος «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν», από το «γιοφύρι της Άρτας».

Τυχαίο; Δεν νομίζω! Πάντως, όπως φαίνεται μπήκαν και τα… μπετά και το γιοφύρι είναι έτοιμο…! Ή αλλιώς, το «Πρωινό Αντ1» θα βγει από το ψυγείο και θα… περιλαμβάνεται πλέον στο τηλε-μενού της μέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αποφάσεις των στελεχών του σταθμού, το «Πρωινό Αντ1» θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου ή στη χειρότερη περίπτωση την Τετάρτη 1 Αυγούστου. Μάλιστα ήδη, οι Νίκος Ρογκάκος, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσιόκρη γύρισαν το τρέιλερ της εκπομπής αλλά ακόμα περιμένουν να τους πουν πότε ακριβώς θα κάνουν πρεμιέρα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Ένα όμως, ακόμα σημείο που πρέπει να απαντηθεί από τα στελέχη του σταθμού, είναι το ποια θα είναι η ακριβής ώρα μετάδοσης της εκπομπής, καθώς είναι σίγουρο ότι θα ξεκινά στις 7 το πρωί αλλά μάλλον δεν θα σταματά στις 10 και θα τραβάει μέχρι τις 11 για να παίζει και μόνο του μπάλα, αφού οι αντίπαλοι σε MEGA, ΣΚΑΪ και ΝΕΤ θα αποσύρονται στις 10.

Οι τελευταίες αυτές λεπτομέρειες αναμένεται να απαντηθούν μέσα στη μέρα που τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα λάβουν τις οριστικές απόφάσεις. Να σημειώσουμε δε ότι το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» θα κάνει μεν καθυστερημένα πρεμιέρα αλλά είναι σίγουρο πως οι οι Νίκος Ρογκάκος, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσιόκρη θα παραμείνουν στις θέσεις τους και το Σεπτέμβριο αφού προγραμματίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης να αναλάβει ξανά το τιμόνι της εκπομπής κάπου μέσα Οκτωβρίου.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή!