Το προαίσθημα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Αν δε σταματήσω, θα πεθάνω

Συγκλονίζει η αποκάλυψη πως έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του το φόβο του πως αν δεν «έκοβε» την ηρωίνη, θα πέθαινε από υπερβολική δόση.

 Οι φόβοι του επαληθεύτηκαν. Την περασμένη Κυριακή βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν μετά από χρήση ηρωίνης. Η σύριγγα βρέθηκε καρφωμένη στο μπράτσο του και η πρώτη εκτίμηση ήταν πως πέθανε από υπερβολική δόση.

Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν 70 σακουλάκια με «κάτι που μοιάζει με ηρωίνη» αλλά και 20 σύριγγες. Η αστυνομία ερευνά τώρα το κινητό του τηλέφωνο για να βρει τον άνθρωπο που τον προμήθευε με ναρκωτικά.

Ο Χόφμαν ήταν 23 χρόνια νηφάλιος, αλλά πρόσφατα «κύλησε» ξανά και η σύντροφός του, Μίμι Ο’ Ντόνελ, θέλησε να τον «αφυπνίσει», διώχνοντάς τον από το σπίτι για να μην τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πριν μερικές εβδομάδες, κάποιος ρώτησε τον 46χρονο ηθοποιό πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του κι εκείνος απάντησε πως «αν δεν σταματήσω τώρα, ξέρω πως πρόκειται να πεθάνω».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit