Το «Πάμε Πακέτο» ανάβει… κόκκινο στους celebrities !

Διαβάστε περισσότερα

  Ολα είναι έτοιμα για να επιστρέψει στους δέκτες μας η Βίκυ Χατζηβασιλείου, κουβαλώντας στις βαλίτσες εκατοντάδες, νέες συγκινητικές ιστορίες. Η εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την ερχόμενη Πέμπτη, δηλαδή, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και όπως καταλαβαίνετε, έχουν φροντιστεί τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η Βίκυ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα ακολουθήσει πιστά την τηλεοπτική συνταγή που έχει τηρήσει μέχρι τώρα, μιας και ως γνωστόν συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Ετσι, μην περιμένετε να δείτε να υπάρξουν θεαματικές τροποποιήσεις ή ανανεώσεις στην εκπομπή. Αλλωστε, για να λέμε και την αλήθεια, το συγκεκριμένο φορμά δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για αλλαγές, μιας και είναι στημένο με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Βέβαια, παρόλα αυτά θα υπάρξουν δύο σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τα ταξίδια… εκτός έδρας τα οποία παρακολουθούσαμε συχνά-πυκνά να γίνονται μέχρι τώρα. Τα ταξίδια αυτά απ ΄ότι μαθαίνω θα γίνει προσπάθεια να περιοριστούν δραστικά, μιας και οι δύσκολοι τηλεοπτικοί καιροί που ζούμε λόγω κρίσης, έχουν προκαλέσει… «κούρεμα» και στο μπάτζετ του «Πακέτου».

Οσο για το ποια είναι τώρα η δεύτερη σημαντική αλλαγή; Το «Πακέτο» ανάβει κόκκινο στους celebrities ! Οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να περιοριστούν οι γνωστοί παραλήπτες πακέτων, έτσι ώστε να βγαίνουν στον αέρα όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ιστορίες.

Με άλλα λόγια; Οπως μου είπαν χαρακτηριστικά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Alpha, η εκπομπή δεν θα φιλοξενεί celebrities χωρίς να υπάρχει πραγματικά… λαμπερός λόγος ! Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Πως το «Πακέτο» θα ανοίγει τις πόρτες του σε γνωστά πρόσωπα, μόνο αν τα πρόσωπα αυτά έχουν πραγματικά ενδιαφέρουσες ιστορίες, ιστορίες που θα μπορούν να μας συγκλονίσουν και μόνο αν οι celebrities αυτοί είναι επίσης λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της σόου – μπιζ.

Και αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο,οι ιμιτασιόν και οι… περίπου celebrieties δεν θα έχουν θέση στην εκπομπή !

Νάνσυ Νικολαΐδου