Το οργισμένο κείμενο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για την αποχώρηση του από το MEGA

Κάνει λόγο για «άθλιους παπαγάλους» και για «ξεφτίλα».

Στο διοικητικό συμβούλιο των μετόχων του Mega αποφασίστηκε χτες η οριστική αποχώρηση του γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και ενημέρωσης κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το κανάλι, μετά από πολυετή συνεργασία τους.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος μέσα από το aixmi.gr δημοσιοποίησε ένα οργισμένο κείμενο κάνοντας λόγο για τον «βρώμικο πόλεμο» και για «άθλιους παπαγάλους» που θα λογοδοτήσουν…

Διαβάστε το κείμενο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου:

Φεύγω απ’ το Μega μετά από 23 χρόνια

Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014.

Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου.

Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα «γαλόνια» μου…

Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες.

Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες.

Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη.

Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι,ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ.

Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα «προστασία». Τέτοια ξεφτίλα.

Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…