Το οικογενειακό πρόσωπο της »εριστικής» κυρίας Νέγκα

Βίντεο από την εκπομπή ''Πρωινή Μελέτη''

Η Αθηναϊς Νέγκα έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα ως κριτής θύελλα αντιοδράσεων. Γνωστές είναι οι κόντρες της λοιπόν με διάφορους παίκτες και συνετελεστές του »Just the two of us», πρόσφατα μάλιστα οι αναγνώστες του zappIT  σε σχετική δημοσκόπηση την χαρακτήρισαν »εριστική». Ένα άλλο της πρόσωπο αποκαλύπτει στο περιοδικό HELLO, αυτό της καθημερινότητας της.

Η Αθηναΐς για το σόου είπε: ‘Όταν τελειώσει το σόου δεν θα μείνω στη μνήμη του κοινού. Τα συναισθήματά μου για την τηλεόραση βρίσκονται κάπου στη μέση: ούτε την αντιπαθώ αλλά ούτε και μου αρέσει υπερβολικά. Κάνουμε μία ευχάριστη διασκεδαστική δουλειά, δεν είμαστε στον Άρειο Πάγο. Σε ένα μήνα, κανείς δεν θα μας θυμάται»δηλώνει στο περιοδικό HELLO! ενώ ο Χάρης λέει: »Πιστεύω ότι η παρουσία της στο σόου είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ήμουν σίγουρος για εκείνη, διότι είναι καλλιεργημένη, έχει προχωρημένη σκέψη και πάντα καταφέρνει να φέρνει σε πέρας ό,τι της ζητείται. Δεν γράφει μόνο ωραία στην κάμερα, έχει άποψη και τολμά να την εκφράσει ανοιχτά».

Για τους σχολιασμούς που δέχτηκε από εκπομπές και Blogs δήλωσε: » Δεν διαβάζω άρθρα σε Blogs, αν και επι το πλείστον γράφουν άνθρωποι με καλή πένα. Ορισμένοι, όμως, είναι απλώς γραφομανείς και φλυαρούν άσκοπα, χωρίς λόγο, μέσα από τα κείμενα τους. Συνήθως κάνω ζάπινγκ στις μεσημεριανές εκπομπές, και πάλι, όμως, όχι με ιδιαίτερη προσήλωση'', τόνισε. Επίσης αποκαλύψε αν την έχει στεναχωρήσει κάποιο δημοσιεύμα. ''Όχι τρομακτικά. Παρ' όλα αυτά με έχει ενοχλήσει η πρόθεση κάποιον ανθρώπων να κάνουν θέμα κάτι που δεν είναι . Αντιλαμβάνομαι ότι είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί κάτι που να μου κόψει τον ύπνο. Μια χαρά κοιμάμαι''.

Ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της αποκάλυψε ποια είναι τα στοιχεία που τον γοήτευσαν στην προσωπικότητα της Αθηναΐδας. ''Στην αρχή μου άρεσε η εμφάνιση της, το στυλ της, που την κάνει να φαίνεται επιμελώς ατημέλητη. Όσον αφορά το χαρακτήρα της, το γεγονός ότι είναι cool. Χρόνο με το χρόνο αποδεικνύεται ένα ''πολυ-εργαλείο''. Δεν είναι μόνο μορφωμένη και έξυπνη , αλλά έχει χιούμορ και θέλει να δείχνει στους ανθρώπους δίπλα της, καθημερινά την αγάπη, τη φροντίδα και την κατανόηση της. Αν είσαι έξυπνος δεν αφήνεις μια τέτοια γυναίκα να σου φύγει. Αντιθέτως κάνεις και παιδιά μαζί της'', είπε  γελώντας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Βαριές κατηγορίες από τους φίλους της Μαλβίνας για τη Νέγκα.