Το Νησί τους …έπνιξε όλους και η Κρήτη τα μοντέλα

Διαβάστε: Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις του primetime

Αν και ο «Big Brother» δεν σημείωσε τις απαιτούμενες από το κανάλι της Κάντζας τηλεθεάσεις, εντούτοις κατάφερε λίγο πριν την αποχώρησή του από το τηλεοπτικό τοπίο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Όχι λόγω… ποιότητας αλλά ελλείψει άλλων προγραμμάτων. Από την αρχή του όμως, ανάμεσα στους ελάχιστους «έγκλειστους» που είχαν ξεχωρίσει ήταν κι ο Γιάννης Φουκάκης. Χθες λοιπόν το κανάλι της Κάντζας αφιέρωσε ολόκληρή εκπομπή στο νικητή του ριάλιτι με πλάνα από την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι συγχωριανοί του αλλά και το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη που ένας δικός τους κέρδισε το ριάλιτι εγκλεισμού! Γλέντι που έφερε γλέντια και στον ALPHA αφού η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και να ξεπεράσει και το ριάλιτι μοντέλων του ΑΝΤ1. Εννοείται όμως, ότι στην κορυφή της ζώνης 9 με 10 βρέθηκε η «Ζωή της άλλης».

Και μετά τα γλέντια, στην Κάντζα ξεκίνησαν τα… κλάματα αφού οι τηλεθεάσεις του «Μεγάλου Αδερφού» με τα «καλύτερα» αποσπάσματα του ριάλιτι έπεσαν κατακόρυφα. Βέβαια, 10 με 11 το βράδυ, ο «Μεγάλος Αδερφός» τα έβαλε με το «Νησί» οπότε ήταν αναμενόμενη η ήττα από τη σειρά του MEGA.
 
Στην επόμενη ώρα, 11 με 12 η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε άνετα στην κορυφή αφήνοντας πίσω τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που κατάφεραν με επεισόδιο σε επανάληψη να κινηθούν σε αξιοπρεπή νούμερα. Αυτά βλέπουν στον ALPHA και να δείτε ότι θα κάνει πολύ καιρό να πατήσει στη συγκεκριμένη ζώνη η τούρκικη σειρά «Το αγιάζι του έρωτα».
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών ανά ζώνη στο prime time τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

Γρηγόρης Μελάς